A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Saját lábunkra álltak

via Népszava Online

2018. március 7. 12:17 | 0 hozzászólás

„Rajtunk áll vagy bukik, hogy ez a birodalom április 8. után elenyésszen.”

Orbán Viktoron nagyon ritkán vesz erőt az őszinteségi roham, de 2010 táján elkottyintotta, hogy nem ért a gazdasághoz. Ehhez képest azt látni, hogy nagyon tudatosan építették és építik az Orbán-birodalmat a strómanok közbeiktatásával. A jogi alapot a pedig a szavazógéppé silányított kormánypárti frakció többségével oldották, oldják meg.Így kerültek a legzsírosabb falatok az állami földek haszonbérletéből, illetve jelentős részének elárverezéséből Mészáros Lőrinchez.

Mészáros aztán bevásárolta magát építőipari cégekbe, és attól kezdve megállíthatatlanul nyerte a legnagyobb közbeszerzési pályázatokat.

A turai Schossberger-kastélyra már 2015-ben alkudozott egy cég, majd a vétel után az illetéket a kormányfői vő, Tiborcz István számlájáról utalták át. Furcsa véletlen folytán 2016-ban elfogadott a parlament egy jogszabályt, amely szerint 2017-től műemléki vagy műemlék jellegű épületek felújítása esetén a beruházás költségeinek kétszeresével csökkentheti az adózás előtti eredményét a beruházó.

Tovább...


A cikk eredetije: Saját lábunkra álltak


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges