A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Rohad a metró, az egészségügy, Szijjártó Péter olyat tett, hogy ezért még egy fideszes is pofán...

via Pesti Bulvár

2017. július 31. 09:23 | 3 hozzászólás

Ez a mostani megállapodás teljesen mértékben mutatja, hogy mennyire nincsenek tisztában a magyar emberek valós problémáival.

Millenáris Park, Hungaroring, „Fradiváros” – ezek a pénznyelők nyitják az eljövendő másfél év lenyúlásait.

Három részletben, 35 milliárd forintért fejlesztik a Forma-1-es Magyar Nagydíjnak 1986 óta otthont adó Hungaroringet, hogy a pálya 2026 után is része legyen a világbajnoki sorozat versenynaptárának.

Erről Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszter beszélt szombaton a mogyoródi pályán, miután találkozott Chase Careyvel, az F1 kereskedelmi jogait birtokló Formula One Group elnökével.”

A kormány előtt egy 35 milliárdos fejlesztési stratégia áll a Hungaroringre vonatkozóan, ennek keretében az idén 5 milliárd forintot biztosít a költségvetés a közműrendszer és a lelátók felújítására” – közölte Szijjártó. A tervek szerint 2018-ban 20 milliárd forint áll majd rendelkezésre s 2019-ben 10 milliárd forint a munkák befejezésére.

Tovább...


A cikk eredetije: Rohad a metró, az egészségügy, Szijjártó Péter olyat tett, hogy ezért még egy fideszes is pofán...


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Tévedésben tetszik lenni, kedves Kirschner!
Bár sajnos, született nyelvérzékem nincs, de azért engem NÉGY nyelven nem tudnának eladni, ha nem is beszélem perfekt őket... És akkor még az anyanyelvemről nem is szóltam...
Amúgy a nyugdíjas stimmel! ;o)
Köszönöm, hogy így figyelsz rám! :)))

Azért igencsak érdekes, hogy ugyanazon véleményért Te plusszokat kaptál, amiért én mínuszokat! 
De ne aggódj, nem irígylem tőled, egészségedre kívánom! 
JALLA!

 

kirschner képe

kirschner
1 éve

A hungaroring ( is) kiválóan alkalmas arra , hogy megszűnjön benne az adóforintok közpénz jellege. Ezt az eddig regnáló kormányok mind ki is használták kivétel nélkül. A narancsos - szegfűs komcsik csak úgy mint a madaras törpepárt csirkefogói. Tolvajisztánban ez a dolgok természetes rendje. A választók a tolvaj vezetőiket ilyennek szeretik , ezért szavaznak nekik négyévente bizalmat. Az a pár békétlen , bajkereső , összeférhetetlen , izgága . . .  stb. , akiknek nem tetszik a kirakatba kitett folyamatos közpénzlopás az pedig elhagyja az országot. Maradnak a tolvajok és szavazótáboruk. Lopjanak egymástól. Ja és marad még aki képtelen megtanulni bármilyen idegen nyelvet ( ez nem célzás volt rád , ZSADIzene , ez találat volt ) meg a nyugdíjasok.

Ez a kedélyes lopkodás mindaddig folytatódik ameddig lesz mit ellopni. Arra ugyanis kár várni , hogy a magyar választók a belátható időn belül megunják a tolvaj vezetőiket és elzavarják őket. Mint már írtam , ilyennek szeretik  őket. Az igaz , hogy minden tábor csak a SAJÁT tolvaj vezetőit imádja , de azokat teljes odaadással és feltétel nélkül.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Se ITT, se OTT ("Pesti Bulvár") nulla hozzászólás!
Hallgatás BEÉEEGYEZÉS, NEMDE?!

Tehát minden a legnagyobb rendben van, jobbról is, meg balról is, igaz-e?!

Ugyan, ugyan!
Ki akarna itt bárkit is pofán vágni a fideszből, főleg egy minisztert?! :((( :P:P:P

ITTEN prioritások vagynak, kérném szépen!!!
Elvégre és utóvégre! Öregszenek a fidesznyikek is, nemcsak mi, nyuggerek! És hát egy pár évtizedig még élvezkedni szeretnének, ugyebár?!...
Csak nem hagyhatják az aranyat tojó tyúkot lerobbanni???!!!!