Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A rendőrségen semmisült meg a Rogán elleni egyik fő bizonyíték

via Vs.hu

2016. március 17. 10:40 | 4 hozzászólás

Rogán Antal miniszter indított pert Juhász Péter, az Együtt társelnöke ellen, ennek lenne az egyik bizonyítéka a listát tartalmazó fájl.

Megsemmisült a rendőrségen a Rogán Antal elleni egyik bizonyíték - közölte Juhász Péter, az Együtt társelnöke. „Egészen véletlenül éppen az a CD sérült meg és lett használhatatlan, ami az utóbbi években a belvárosban eladott 800 darab ingatlan listáját tartalmazza. Hogy miket adtak el, kiknek és mennyiért a Rogán-időkben. Legalábbis ezt válaszolta a rendőrség a bíróság megkeresésére.”
 
 

 


A cikk eredetije: A rendőrségen semmisült meg a Rogán elleni egyik fő bizonyíték


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
3 éve

Szerintem ezt már csak a Fidesz-hívőkkel tudják megetetni. Ők akkor is elhiszik, hogy fehér, ha látják, hogy fekete.

Olyan nincs, hogy a bizonyíték csak egyetlen CD-n van meg. Valahonnan lemásolták. De ha csak az a CD volt, akkor úgy van, ahogy mondjátok - szakemberek vissza tudják az adatokat szerezni.

Nagyon gyenge mesét találtak ki - valami jobban hihetőt kellett volna. Arról meg nem is beszélve, hogy ez mekkora aljasság megint :( Itt valóban az igazságszolgáltatás "i" betű nélkül van :(

csejoska képe

csejoska
3 éve

Csekély számitástechnikai tudásom  szerint a CD re rögzitett adatok  másolhatók. (Gondolom a bizonyitékot beadó  -ismerve a politikai játékszabályokat-  eleve gondoskodott a bizonyitékok másolásáról.)

 

Ilymódon szinte csak "bulvárhir" kategória ez.

Bár azért valamit jelez a regnáló rezsim és a bűnüldözés "együttműködéséről" , ami nem igen táplálja a lakossági bizalom erősödését a "pártatlan" jogintézményrendszerek  iránt.

Plessatt képe

Plessatt
3 éve

Szerintem is, csupán egy spéci szakemberre volna szükség!

dmolnar képe

dmolnar
3 éve

Azért azokat az adatokat vissza lehet ám állítani, hacsak "véletlenül" nem zúzták porrá a CD-t, vagy nem égették el..