A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ragaszkodott a jutalomhoz, kilépett a Fideszből

via Index

2013. január 28. 10:13 | 0 hozzászólás

A kormánypárt összesítése szerint 114 fideszes településvezető kapott év végi jutalmat, egy kivétellel mindenki visszaadta vagy jótékony célra fordította a pénzt. Egyedül a taranyi polgármester nem volt hajlandó erre, inkább kilépett a Fideszből

A Blikk arról írt, hogy a településvezetőkkel szemben a fideszes cégvezetők megtartották jutalmaikat.

Orbán Viktor kormányfő csak az önkormányzati vezetőktől kérte, hogy mondjanak le év végi pluszpénzükről, de vannak olyan megjutalmazott cégvezetők, akik párttisztséget is betöltenek a kormánypártban - írta hétfőn a Blikk.

A XI. kerületben a Fidelitas helyi alelnöke, Lőrincz Gergely 5,5 milliós juttatásban részesült a fogyatékkal élők foglalkoztatási rehabilitációjával foglalkozó Prizma Kft. vezetőjeként. A kerületi sportcéget irányító Kocsis Sándor 3,1 milliót vehetett fel, míg ő fideszes jelöltként indult a 2010-es önkormányzati választásokon.

A Blikk szerint Szegeden is több pártpolitikus vezet városi cégeket, akik szintén milliókhoz jutottak. Makrai László volt fideszes önkormányzati képviselőnek 4 millió forint jutalmat kapott. Szintén képviselő volt Balogi Dániel, akinek 55 ezer forintos megtakarításért fizettek 3 milliós prémiumot. Ugyancsak 3 milliós prémiumban részesült a városi KDNP ügyvezető elnöke, Miklós Péter, aki a Szegedi Intézménytakarító Kft.-t vezeti. Ám hiába a mesés összegek.

Tovább...


A cikk eredetije: Ragaszkodott a jutalomhoz, kilépett a Fideszből


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges