Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Priuszos bűnözők terrorizálták az MSZP-s politikust

via Pesti Bulvár

2017. január 20. 09:29 | 7 hozzászólás

Az eset óriási botrányt váltott ki oly annyira, hogy kisebb-nagyobb huzavona után később elfogadták a beadványt is, csak akkor már okafogyottan, mivel a kormány sebtében megszüntette annak KDNP-s okát s megszüntette a boltzárat.

Mindannyian emlékezhetünk az orbáni (anti)demokrácia ikonikussá vált képére, amikor majd’ egy éve Nyakó István szocialista politikus népszavazási kezdeményezést akart kapunyitásra benyújtani a választási irodában s ebben testnevelésből jeles droidok akadályozták meg már helyben várva amolyan „mitakarszittöcsi” alakzatban el- s kizárva Nyakót, hogy demokratikus jogával élhessen.

Az eset óriási botrányt váltott ki oly annyira, hogy kisebb-nagyobb huzavona után később elfogadták a beadványt is, csak akkor már okafogyottan, mivel a kormány sebtében megszüntette annak KDNP-s okát s megszüntette a boltzárat.

A botrányos és dél-amerikai kartell-feelinget árasztó kopasz-gate viszont nem várt eredményt hozott: a héten jogerősen is elítélték a történtek miatt civilakcióval tiltakozó Gulyás Mártont, aki a maffiózók választási fellépése ellen tiltakozva másnap leszerelte a Nemzeti Választási Iroda tábláit.

E cselekményt viszont a bíróság garázdaságként értékelte – másodfokon is.

A kubatov-úttörők agresszióját viszont le se szarta a tisztelt ügyészség sőt: még ők hőbörögtek hárommondatos szókészletbe szorítva, amit betanítottak nekik, hogy mi az hogy ők bűnözők mindenkit beperelnek vagy hogy kell mondani.

Mindezt a szocialista politikus természetesen nem hagyta szó nélkül s az augusztusban megszüntetett nyomozásról értesülve végül pótmagánvád indítványt adott be a bírósághoz.

Tovább...


A cikk eredetije: Priuszos bűnözők terrorizálták az MSZP-s politikust


Hozzászólások

plalyA képe

plalyA
2 éve

Kedves Zsadi!

Azt hiszem unalmas a piros dudás. Kitalálhatna már valami olyat ami eredeti és nem másolja az éppen aktuális "megmondó ember" által divatba hozott  dolgokat. 

De tudod ilyen az élet. Ha nincs eredeti ötlete akkor másolni kell különben a kutya se vesz tudomást róla - na de ilyen hülyén még másolni sem szabad.

Hogy mennyire mutatja ez az értelmi képességeit ?- Pont annyira mint amennyire a másolás. Még azt sem tudja rendesen elmondani amit le akar másolni. Tele fogalmazásbeli hibával, ami a mondanivalójának az értékét a nullára redukálja. Szóval magyar a lelkem, de nagyon magyar.

Kár vele idegesíteni magunkat. Kivártam, hátha még feljön valami belőle, de sajnos csak amint látható az jött fel ( már a náthára sem telik) - közönségességre  van kalibrálva.

Másoló, aki meg akarja lovagolni az éppen divatos dolgokat csak hát szegénykém magyar és ennyire futhja neki.

Ez van.

plalyA képe

plalyA
2 éve

Akkpr minek szólsz hozzá - ha ezt tudod.

Egyrészt minek mondod a hülyeséget, másrészt minek beszélsz feleslegesen. Szuómenésed van? Azzal orvoshoz fordulj ne egy portálhoz.

kirschner képe

kirschner
2 éve

Dumád az akkora mint két falusi plébánosnak meg egy párttitkárnak együtt.

De engem nem hat meg az ilyen bullshitting. Sok beszédnek sok az alja.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 éve

Kedves PlalyA!

Huhh, de mírges vagyok!!! :(((
Mert miért is? 
Azért, kedves PlalyA, mert EZ az a "vöröske" (aki MINDIG - én is általánosítok! - tilosban parkol! Azaz), aki MINDIG engem vádol rasszizmussal, bárhová kommentelek, holott nem vagyok az.
De még meg is "indolkolja", miért tart annak:

http://kapcsolat.hu/comment/57651#comment-57651

Újabb megrázó levelet kapott Orbán. Elkezdődött a végjáték?

Ezt írja MINDIG!!!:

"A tudomány mai állása szerint aki a szakképzetlen - hátrányosan megkülönböztetett munkaerőről  bármi rosszat ír az rasszista. Függetlenül attól , hogy igaz vagy sem. Ha igaz amit írsz , az a rasszizmus minősített esete."

Továbbá:
http://kapcsolat.hu/comment/57469#comment-57469

Ne herdálják tovább a romáknak szánt támogatást

"ZSADIzene te rasszista vagy.

Mielőtt megkérdeznéd miért , már válaszolok is.

A tudomány mai állása szerint aki az etnikumról bármi rosszat ír az rasszista. Függetlenül attól , hogy igaz vagy sem. Ha igaz amit írsz , az a rasszizmus minősített esete."
 

És így tovább... Sorolhatnám még, de minek! Macskakörmözni lehetne.
Köszönöm, hogy helyére tetted ezt a HAMISAN dudálót! :)
 

plalyA képe

plalyA
2 éve

Kedves Kirschner!

Ami a véleményedet illeti, azt gondolom, nem kell rasszistának lenni és rasszista dumát elengedni, ha a véleményed nem egyezik meg a blogindító véleményével. Igen, jól hallod, vagy olvasod rasszistát írtam és az is. Minden ismérvét magán viseli, annak, hogy simán rasszista legyen.

Általánosítasz, mivel ha a nézőtéren volt egy olyan ember, aki nem pártfunkci - akkor már nem csak a pártfunkcik töltötték meg a nézőteret.

 Ha azt írtad volna, hogy többségében, vagy nagytöbbsége, vagy valami hasonló akkor ezt elkerülhetted volna. De nem, te nem ezt írtad, hanem kijelentetted, hogy mindenki az volt.

Sztereotípiákat gyártasz: mert ugyebár a munkásőrök nem engedtek be senkit - aki illetéktelen. Ami megint nem igaz, mert nem a munkásőrök nem engedték be, hanem legfeljebb azok, akik ott biztosították a helyszint.

Megkülönböztetsz, ami még nem volna baj, de a megkülönböztetésed  következménye, egy negatív dehonesztáló diszkriminatív állítás - mert ,hogy nem engedték be az illetéktelent ( Még ki is emeled, hogy megfelelő negatív csengést adj a mondanivalódnak és irányított következtetés levonására buzdítasz,  – ennek a megkülönböztetésnek a következtében még a diszkriminációig is elmész, mert a megállapításod szerint voltak illetékesek és voltak nem illetékesek, és persze milyen felháborító hogy a nem illetékeseknek kívül kellett maradni. Ezzel sugalsz egy attitűdöt, ami minden tagadását jelenti ami az elmúlt rendszerben csak létezett – pedig ez sem igaz.

 Voltak jó dolgok és voltak rossz dolgok.

Szóval  a beírásod színtiszta rasszista duma, ami alkalmas hangulat keltésre, megosztásra és ellenségeskedésre -  vagyis magyar vagy.( ja ez nem azt jelenti ám hogy minden magyar nemzetiségű rasszista, csak azt hogy vannak akik magukat megkülönböztetve magyarnak mondják magukat és rasszisták  - kizárva soraikból a többi magyar nemzetiségűt.)

Meg kéne gondolni, hogy mit is írsz le.
Nem mintha nem lenne igazságtartalma annak, amit leírsz - csak ez olyan messze van a valóságtól, mint ama Makó vitéz Jeruzsálemtől, aki az első kocsmáig jutott csak el, ott aztán jól berúgott és elaludta az indulást.

Na így jártál te is most.

Lehet véleményed, persze, de ne legyen rasszista és ne legyen alkalmas arra, hogy rasszizmussá növekedjen.

Na de hát mivel magyar vagy így minden lehet, sőt még annak az ellenkezője is.

De jó hogy Magyarországon minden lehetséges. Egy tényből lehet rasszizmust szítani. Hajrá, csak a lámpát először - hisz sötétben minden tehén fekete, ugyebár.

nonarancs képe

nonarancs
2 éve

Tisztelt kirschner!

Köszönöm az infót.
Gondolom, az ilyen dolgokról csak az tudhatott, aki tevékenyen részt vett ezen műveletekben.

kirschner képe

kirschner
2 éve

Hogy változnak az idők. Még emlékszem amikor a művelődési házban országgyűlési képviselő jelölőgyűlés volt. Akkor pártfunkcionárisok töltötték be a nézőteret , a munkásőrök meg senki " illetéktelent " nem engedtek be , azzal az indokkal , hogy már nincs hely.

Milyen érdekes. Ugyanazok az emberek akik most ajvékolnak , akkor nem háborogtak.

Hogy változnak az idők. Vagy mégsem?