A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Percről percre a 2019. március 13-i szombathelyi közgyűlésről

via Nyugat.hu

2019. március 13. 11:21 | 0 hozzászólás

"Ipkovich György azt mondja, a Fidesz 43 százalékot kapott 2015-ben, az ellenzék 57 százalékot Olyan alkut kötöttek, amivel megszerezték a többséget. Hangsúlyozza, a helyzet megváltozott, de a polgármester ahelyett, hogy a városért dogozna, hisztériázik. Pedig megszervezhetné azt is, hogy a konkrét kérdésekben meglegyen a többség, például az utak, járdák állapotának javításáról.
 
Kijelenti, Takátsné Tenki Mária volt az ő pártitkára, ne tagadja ezt le, és ne kommunistázzanak.
 
Azt is, ők nem a Fidesz, nem akarják tönkretette Lovass Tibor egzisztenciáját. Az ellenzéki képviselők évek óta nem tehették be a lábukat a tévébe, még Molnár Miklós sem. Abba a tévébe, amit valamennyi választó pénzéből tartanak fenn. Ez lehet a javak tisztességtelen felhasználása is.
 
Kijelenti, nem tűrik azt a köztévét, amiből ki van tiltva a képviselők fele. Itt elmondják, hogy az ellenzék bevándorláspárti, de az ellenzéki képviselők ezt nem mondhatják el, és azt a bizottságot is elutasítják, amivel rendbe lehet tenni ezt a kérdést. Az Európai Unió is meg akarja oldani a problémát, ehhez viszont kellene Orbán szavazata, aki inkább rémületet kelt az emberekben"
 
 

 


A cikk eredetije: Percről percre a 2019. március 13-i szombathelyi közgyűlésről


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges