A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbánnál elszakadt a cérna, milliárdokat fizettet a felcsúti kisvasútra

via HVG

2017. július 26. 10:33 | 1 hozzászólás

A Magyar Közlöny szerint a kormány közel 8,5 milliárd forintot fordít kisvasútfejlesztésre. Ebből az összegből fedezik többek közt a Bicske–Felcsút Puskás Akadémia szakasz megtervezését.

„Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig”.

Ezt Orbán Viktor mondta még 2015 végén Felcsúton. A Magyar Nemzet kiszúrta, hogy eljött a pillanat, amikor a kormányfő már nem tűr tovább, és építkezésbe kezd. A terv ugyanis valósággá válik. A Magyar Közlöny szerint a kormány közel 8,5 milliárd forintot fordít kisvasútfejlesztésre. Ebből az összegből fedezik többek közt a Bicske–Felcsút Puskás Akadémia szakasz megtervezését, és az Alcsútdobozi arborétum–Vértesacsa szakasz megvalósítási tanulmányát is.

A Vál-völgyi Kisvasút Bicske–Lovasberény közötti, eddig el nem készült szakaszainak kivitelezését a II. ütemben valósítják majd meg, amelyhez pótlólagos költségvetési forrást biztosítanak.

Tovább...

 


A cikk eredetije: Orbánnál elszakadt a cérna, milliárdokat fizettet a felcsúti kisvasútra


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
9 hónapja

Hogy mi ez ellen a megoldás? Kutyaharapást szőrével:
Javaslom, hogy hosszabítsák meg a kisvasutat a POKOL kapujáig, és ültessék fel rá Orbánt a strómanjaival, továbbá az országrontó kormányával, meg az összes rájuk szavazóval, legalább ki lesz használva! :DDD
Ééééés ... meg se álljon velük a Pokol kapujáig!