A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán volt fotósa lesz az MTVA sajtófőnöke

via HVG

2016. február 12. 11:09 | 2 hozzászólás

Kobza Miklós tavaly nyárig Orbán Viktor közvetlen környezetében dolgozott, rendszeresen ő fotózta a miniszterelnököt és ő felelt a Facebook oldalán megjelenő fényképes tartalmakért is. Elődje szerdán távozott az MTVA-tól, Kobza egyik feladata a sajtó és a köztévé közti rossz viszony feloldása lehet.

Kobza Miklós 2004 óta Orbán Viktor közvetlen környezetében dolgozott, korábban a hvg.hu is beszámolt róla, hogy tagja volt a miniszterelnök szövegírói csapatának is, melyet Habony Árpád vezetett. Később ő kísérte Orbán Viktort a nyilvános eseményeken, az által készített fotókat a Magyar Távirati Iroda is rendszeresen átvette. Kobza feladata volt Orbán Facebook oldalának kezelése is, emellett tavaly júniusig a Miniszterelnökség munkatársa is volt.

A sajtófőnöki pozícióról szerdán köszönt el közös megegyezéssel Nagy Csilla, akinek tavaly november óta nem sikerült normalizálnia a köztévé és a sajtó között viszonyt. A Népszabadság értesülései szerint hétfőn Kobza már munkába áll. A lap úgy értesült, hogy a teljes MTVA kommunikációt átszervezik, csütörtökön nevezték ki a Mol-tól átigazoló Grexa Liliánát, aki a műsorokért felelős kommunikációs igazgató lett.

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán volt fotósa lesz az MTVA sajtófőnöke


Hozzászólások

lilla- képe

lilla-
3 éve

Nem fogynak el! Cserélődnek, mindig más fedezi fel magában, hogy ő voltaképpen fideszes! :(

Kataaa képe

Kataaa
3 éve

Nincs  ebben  semmi meglepő. Egy csak elfogynak a haverok...

36 -62