A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán Viktor: Nem engedhetünk teret az anarchiának

via Origo

2016. október 20. 11:06 | 1 hozzászólás

A migrációs válságról, Európa jövőjéről és Oroszországról is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök a német Passauer Neue Pressének adott interjúban.

Orbán Viktor miniszterelnök az interjúban kijelentette: Ha a görögök megvédték volna határukat, most nem lenne migránsválság. Hozzátette: Magyarország az uniós külső határ védelmével betartja a nemzetközi és az EU-s jogot. "Abszurd politikai világ", ahol ezt támadják. 

Arra a felvetésre, hogy Angela Merkel német kancellárhoz közeli körök szerint hálával tartozik a kancellárnak, mert sok problémától megkímélte a Magyarországon áthaladó menekültek befogadásával, azt válaszolta, hogy ez nem igaz.

A magyar kormányfő azt mondta a kancellárnak, hogy "elfogadjuk a segítséget, de nem kérjük", mert Magyarország egyedül is meg tudja oldani a problémát. Azt is mondta neki, számíthat arra, hogy Magyarország megvédi határát, és területéről "egyetlenegy migráns sem fog Ausztriába érkezni". Ez csak akkor történhet meg, ha Merkel kéri, és "ez aztán így is lett" – idézte fel Orbán Viktor.

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán Viktor: Nem engedhetünk teret az anarchiának


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
2 éve

A csuti törp most sem hazudtolta meg magát, nagyképű (kocsmai, vagy focimeccshez illő) kijelentése alapján.