A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán Viktor a frontvonalban teszteli háromharmados népszerűségű kedvencét

via HVG

2017. október 12. 11:45 | 0 hozzászólás

Hihetetlennek tűnő jelenségbe: egy összpárti, mondhatni szivárványkoalíciós Gulyás Gergely fan clubba botlottunk a parlamentben, amikor nekiláttunk, hogy megrajzoljuk a Fidesz új frakcióvezetőjének portréját. A 36 éves politikus múlt héttől száztizennégy, nála zömmel idősebb képviselőt irányít. Pályája 7 év alatt ívelt fel a Fideszben, de párttársai szerint ez még nem a vége. Sikertörténet Ceaușescu-kivégzéstől a pacalos galuskáig.

Ismer olyan nyolcéves gyereket, aki nem az esti mesét, hanem a híradót várja a tévében, játszótér helyett tüntetésre jár, és a koalíció-nagykoalíció fogalmát magyaráztatja el a szüleivel? Ilyen gyerek volt a rendszerváltás környékén az október óta a Fidesz képviselőcsoportját vezető Gulyás Gergely.

Mindennek ismeretében joggal gondolni, hogy egyenes út vezette a politikába, de nem. Az elmúlt egy hétben Gulyás Gergely majdnem két tucatnyi egykori és mai ismerősével, főnökével, barátjával, pártbeli és ellenzéki képviselőtársával beszélgetve próbáltuk felderíteni, hogyan lett a még mindig csak 36 éves politikus három éve az Országgyűlés, két éve pedig a Fidesz alelnöke, majd két hete a legnagyobb parlamenti képviselőcsoport vezetője.

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán Viktor a frontvonalban teszteli háromharmados népszerűségű kedvencét


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges