Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán Viktor évértékelőjében beszólt Karácsony Gergelynek, aki most visszaszólt Orbánnak

via Hírhugó

2019. február 11. 13:04 | 0 hozzászólás

Orbán Viktor évértékelő beszédében egy egész blokkot szentel a baloldali ellenzéknek, mely leginkább a budapesti választásokra volt kihegyezve. Érthető, hiszen a Fidesz Budapesten már a 2018-as választásokon is igen gyengén szerepelt a fővárosban, ehhez képest is veszített népszerűségéből azóta.

Orbán Viktor rendhagyó módon több percen keresztül is beszélt az évértékelő bazári beszédében baloldali ellenzékről, bár nem megnevesítve Karácsony Gergelynek, az MSZP, Párbeszéd és a DK főpolgármester-jelöltjének is beszólt.

A miniszterelnök Karácsony nem éppen jól sikerült Hír TV-s szereplésének mondatain köszörülte a nyelvét.

Karácsony Gergely, Zugló polgármestere nem hagyta szó nélkül a miniszterelnök neki címzett szavait. Facebookon azt írta Orbán Viktor miniszterelnök láthatóan megijedt az ellenzék egységes fellépésétől, ezért vette ilyen “közönségesre” a hangvételt.

Majd a baloldali főpolgármester jelölt azt is hozzá teszi Orbánra utalva, hogy Bayer Zsolt kebelbarátja, az európai szélsőjobb fő szövetségese, minket biztos nem oktathat elfogadásból”.

A neki szóló üzenetről a Párbeszéd politikusa azt írta: Hallom, üzent nekem is. A viszontválaszt a budapestiekkel, a szabad város szabad polgáraival közösen küldjük majd októberben. Tuti, hogy meg fogja hallani.

Az MSZP is reagált az évértékelő beszédre, a legnagyobb baloldali párt azt írja Orbán évértékelőjében ismét felült a gyűlöletvonatra, jóízűt migránsozott, zsidózott szívének kedves dúsgazdag barátai előtt.

Szocialista-náci koalícióról, komédiásokról, magukat hasra vágó és pókembert játszó képviselőkről hadovált, csak a saját pókhasát nem vette még észre.


A cikk eredetije: Orbán Viktor évértékelőjében beszólt Karácsony Gergelynek, aki most visszaszólt Orbánnak


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges