A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán tanácsadója szerint a cigányság tömegpusztító fegyver

via Hírhatár Online

2013. augusztus 12. 09:53 | 2 hozzászólás

Bogár László, a szélsőséges nézeteiről híres közgazdász ismét érdekes megnyilvánulást tett, ezúttal a Széles Gábor birodalmához tartozó Echo Tv értékes perceit tisztelte meg véleményével.

„Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” Az idézett szöveg  a közgazdász "Polgárháború külföldi megrendelésre" című munkájából való, ugyanis szerinte a magyarországi széthúzó, kirekesztő magatartás, a fokozódó gyűlölet még véletlenül sem a jelenlegi kormánypárt és az attól jobbra esők produktuma, hiszen, ezek amúgy végtelenül békés emberek. Nem, itt bizony az aljas külföld akarja egymásnak ugrasztani a magyarokat. Igaz, hogy Bogár Lászlónak és barátainak egyéni véleménye van arról is, hogy kik lehetnek a magyarok. A logika viszont itt borul, hiszen, ha csak ők a magyarok, akkor mitől polgárháború. Ha pedig elismerik, hogy mindenki magyar, nem csupán azok, akiket ott jobbon annak tartanak, akkor mi is a probléma?

Teljes káosz.

Szóval Bogár László, akinek elhíresült kijelentését, azaz, hogy legalább az ország harmadát igenis az út szélén kell hagyni (esetleg árokba rugdosni, hogy ne csúfítsák a magyar horizontot), most a cigányságot tömegpusztító fegyverként jellemzi, amelyet a magyarság ellen irányítanak. Ez után a mondat után, csak egy kérdésem van: ki is akar itt polgárháborút, és ki operál a széthúzással?

Köszönöm, leülhet.


A cikk eredetije: Orbán tanácsadója szerint a cigányság tömegpusztító fegyver


Hozzászólások

faluvegi képe

faluvegi
5 éve

Az Orban zsak megtalalta a maga tanacsado foltjat. Persze a Bogar folt nincs egyedul, mert az Orban zsakon annyi a lyuk, mint egy hajlektalanak a nadragjan. A Bogar-fele hibbant tanacsadok szovege Orban fulen keresztul beszivarog az agyaba es ott elkezd terjeszkedni, mig vegul teljesen elboritja azt. Kulsoleg o az Orban Viktor, az agya azonban a tanacsadoke. Persze lehet, hogy o gyujti magakore azokat, akik az o kedve szerint itelik meg a vilagot es a ciganykerdest.

Csak azt nem ertem, hogy a Magyar Tudomanyos Akademia tagjai kozott levo orbanistak, hogyan tudjak elfogadni, hogy Magyarorszag miniszterelnokenek agya a Bogar-felek szellemi szinvonalan mukodik.

Persze a Bogar-felek szovege a ciganygyulolok ideologiaja. Ezzel igazoljak maguk es a hozzajuk hasonlok elott a ciganysag elleni tamadasokat, gyilkossagokat. Az, hogy Magyarorszagon egy TV-ben ilyen szoveg elhangozhat, az nemcsak a Bogarak hibaja. Valojaban nincs Magyarorszagon olyan part, amelyik figyelmet forditott volna a ciganysag lelektanara. Vannak a joindulatu partok mint a baloldaliak, akik a kolcsonos megelegedettseg alapjan kivanjak megoldani a ciganykerdest es vannak rosszindulatu, gyulolkodo partok, amelyek a ciganyok kirekeszteseben, sot likvidalasaban latjak a megoldast.

A joindulatu partok kozos hibaja, hogy a cigany nepbol magyarokat akarnak csinalni.

Ez mar sokszor bebizonyosodott, hogy nem megy. A megoldas az, hogy a cigany szakertok felmerjek azt, hogy a ciganysagnak mihez van tehetsege (sport, zene, muveszetek, kereskedes stb) es ebbol kiindulva kell oket felemelni. Sok "ostehetseg" van kozottuk, de a legtobben kulso segitseg hijan ismeretlenek maradnak. A ciganysag magyarorszagi tortenetet a kulonallas jellemzi. A varosok kozeleben telepeken eltek a maguk belso torvenyei szerint. Egy kisebb reszuk munkat vallalt a kozeli varosokban es felvakban es ezek a ciganycsaladok mar keveredtek az ottlakokkal. A tobbseg azonban vallalta a maga elkulonultseget. Ma is ez a jellemzo.

Szép kis tanácsadó. Azt még nem találta ki, hogy a Fidesz tömegpusztító fegyver Magyarországra nézve?