A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán: Nincs olyan ok, ami miatt ne érhetné utol a magyar a horvát futballt

via Index

2018. július 16. 12:32 | 1 hozzászólás

„… a többi magyar klubnak pedig azt üzente, hogy igyanak vért.”

Jó klubok nélkül nem lehet erős egy válogatott, mondta Orbán Viktor a világbajnoki döntő előtt adott interjújában a Nemzeti Sportnak.

A miniszterelnök már a horvátok döntőbe jutásakor azt mondta, hogy az kicsit a régió, tehát a magyarok sikere is, tízből kilenc magyar most is a horvátoknak szurkol. „Másfelől pedig az, hogy egy négy és fél milliós ország vb-döntőt játszhat, azt az örömhírt küldi nekünk, hogy ez lehetséges."

Nagy a lemaradásunk, de nem mozgunk más dimenzióban, senki nem tud olyan okot, olyan érvet mondani, ami lehetetlenné tenné, hogy a magyar futball utolérje a horvátot.

Orbán úgy véli, hogy két évtized kell ahhoz, hogy a magyar futball újra sikeres legyen. Ő 2006-ban alapította a Puskás Akadémiáját, tehát még 8-10 évre lehet szükségünk. „Ilyen lelkesítő esemény viszont kevés történt azóta, mint a horvátok döntőbe jutása, ami bizonyítja, hogy a pénz nem minden. Nagyon lelkes vagyok."

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán: Nincs olyan ok, ami miatt ne érhetné utol a magyar a horvát futballt


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
9 hónapja

Orbán: "... senki nem tud olyan okot, olyan érvet mondani, ami lehetetlenné tenné, hogy a magyar futball utolérje a horvátot."

Méghogy SENKI?!
Itt vagyok én, aki foci ügyben EGY SENKI, mégis tudok olyan okot mondani, ami LEHETETLENNÉ teszi, hogy a magyar futball utolérje a horvátot.
Tessék az OK:

A magyar futballisták évtizedek (talán az aranycsapat - Puskásék-) óta képtelenek CSAPATBAN játszani, akkora a széthúzás köztük, mint az ólajtó! :P:P:P
Szégyen!

Egyébként az elődöntőig a franciáknak drukkoltam, és bejött! Viszont a döntőben már a szomszédéknak, de sajna nem jött be! :(((
Pedig derekasan küzdöttek!
Tény, ami tény, a horvátok mindvégig a foci VB-n igazi CSAPAT voltak, alaposan felnőttek a francia focihoz - majdnem győztek!... 
Számunkra az is fricska, hogy a horvátok odahaza a Jellasics téren ünnepeltek! AKIT annó MI megvertünk...

"Fut Bécs felé Jellacsics, a gyáva,
Seregének seregünk nyomába'..."
(Petőfi: A vén zászlótartó)

De az EZÜST (II. hely) is eléggé előkelő, bár furcsa módon annak senki semmelyik sportágban nem szokott örülni, még a bronznak is jobban. Hogy miért? A csuda tudja... Talán azért, mert a II. helyezést elérők azon szomorkodnak, hogy karnyújtásnyira volt tőlük a győzelem...

És mi?! Ki se jutottunk!
Fényévekre vagyunk a horvátoktól! :(((
Holmi Felcsúti "Akadémia" sem tud ezen a széthúzásdin segíteni SOHA! :P

Lehet nagyot álmodni, lehet! Annál nagyobb lesz mindig a pofára esés! :D