A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán nem vitázik a diákokkal, február 23-án jöhet az újabb diáktüntetés!

via Kettős Mérce blog

2018. február 2. 12:38 | 3 hozzászólás

„Orbán Viktor nem fog kiállni a diákokkal vitázni” – mondta Lázár. Nem változott a pökhendi, lekezelő stílus.

Lázár János a Kormányinfón válaszolt a diákok ultimátumára: Orbán Viktor nem fog velük kiállni vitázni. A diákok tegnap azt mondták, ha nem lesz vita, február 23-án újra az utcára vonulnak.

A Független Diákparlament (FDP) már meg is hirdette február 23-ai eseményét, ami ide kattintva érhető el: „Váltsunk rendszert közösen az oktatásban!” címmel, a Deák Ferenc térre délután 17 óra 30 percre.

Lázár János a Kormányinfón azt mondta, hogy a diákok követelései között vannak megfontolandóak és zagyvaságok is. De szerinte nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy kampányidőszakban tüntetnek a diákok, és attól, hogy kik állnak mögöttük. Azt, hogy szerinte kik állnak mögöttük, Lázár János nem fejtette ki.

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán nem vitázik a diákokkal, február 23-án jöhet az újabb diáktüntetés!


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Remélem, el is csapná a gyomrát!

Ha már őt nem lehet...:(((

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Hát, ja. Viszont leszavazni csak a választópolgárok tudnak. Vitázni pedig a politikusok. Ha jól felkészült az ellenzéki politikus, akkor azért van esély arra, hogy bemutassák a nézőnek, hallgatónak, hogy hazugságra építik a politkájukat.

Abban egyetértek, hogy jobb, ha a diákok és Orbán között nincs nyilvános vita. Orbán megenné őket reggelire :(


adam-ik
1 éve

Orbán Viktor nem fog kiállni a diákokkal vitázni, és ez így sokkal jobb a diákoknak. Semmi értelme fidesznyikkel vitázni. Ha vitába bonyolódunk egy fidesznyikkel , már eleve vesztettünk. Esélyünk sincs. Egy normális emberrel, normális vitában a partnerek célja az igazság megkeresése. A fidesznyik célja a vitapartner legyőzése, bármi áron, bármilyen eszközzel. A nyilvánvaló tényeket sem veszi figyelembe, szemrebbenés nélkül a képünkbe hazudik, ferdít, csúsztat, személyeskedik. Egy fidesznyik bármilyen érvre azonnal tud két hazugsággal válaszolni , és a vitapartner mindig előbb fogy ki az érvekből mint egy fidesznyik a hazugságokból.

A fidesszel nem kell vitatkozni. Le kell szavazni őket.