A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán: Mi vagyunk a régió hangja

via ATV

2018. november 5. 11:27 | 1 hozzászólás

De vajon mit szól ehhez a régió?

Közép-Európa gazdasági növekedése kétszer nagyobb az európai átlagnál, amire Kína is felfigyelt - mondta Orbán Viktor kormányfő hétfőn Sanghajban, az első Kínai Nemzetközi Import Expón (CIIE).

A házigazda Hszi Csin-ping kínai elnök, valamint több más állam- és kormányfő részvételével tartott megnyitón a miniszterelnök kifejtette: felmerül a kérdés, Magyarország hogyan került fel a sanghaji expóra meghívott "óriások" listájára. Szavai szerint a válasz Közép-Európa. Magyarország ugyanis nem csak magát képviseli:

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán: Mi vagyunk a régió hangja


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
4 hónapja

Vajjon  kell- e csodálkozni  az elhangzott kijelentésen ??? mert

ad 1. Ha a piréz küldöttséggel tárgyalt volna, akkor hamarosan kideriti a szoros rokonsági fokot a pirézek és a magyarok között.

ad 2. Mivel  Magyarország akkora nagyhatalom, hogy mi határozhatjuk meg nemcsak Európa, de a nagyvilág  (mit kicsinyeskedünk az egész világmindenség) eszmeiségét, sőt feszülten  és irigyen figyelik kishazánk nagyszerű  (persze mindez a regnáló kormány jótékony intézkedései, szervezőkészségének kiválósága, a holdudvari értelmiség áldásos közreműködésének köszönhető) gazdasági, politikai eredményeit.

ad 3. Egyébként is vegyük tudomásul szeretett vezetőnk ajkain csüggenek a más országok vezetői, mivel emberi (és szakmai) kvalitásaik össze sem vethetők az ő  isteni személyiségével.