A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán Kötcsén is európai léptékű harcot vízionált

via Hvg.hu

2018. június 4. 09:26 | 0 hozzászólás

Orbán Viktor: "Magyarország előtt álló lehetőségek óriásiak, de komoly veszélyek is leselkednek ránk. Ezek köz a ül a migráció van az első helyen, de "itt sikerrel álljuk a sarat"."

A soron következő, 2019-es európai parlamenti választás az értékek és a kultúrák küzdelme lesz, és itt nagyon sok mindent lehet veszíteni - sajtófőnöke, Havasi Bertalan szerint egyebek mellett erről is beszélt a kötcsei találkozón Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán Viktor kötcsei beszédéről - ahogy a korábbi években is - szinte kizárólag a miniszterelnök sajtófőnökének elmondására hagyatkozhatunk, az eseményre ugyanis csak a baráti sajtót hívják meg, de hallgatólagos megállapodásuk szerint még ők sem tudósítanak, hanem a "központi" - értsd a miniszterelnök sajtófőnökétől jövő - összefoglalót teszik ki.

A "zárt körű, kötetlen eszmecserén" tehát Havasi Bertalan tájékoztatása szerint Orbán Viktor azt mondta: a Magyarország előtt álló lehetőségek óriásiak, de komoly veszélyek is leselkednek ránk. Ezek köz a ül a migráció van az első helyen, de "itt sikerrel álljuk a sarat".

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán Kötcsén is európai léptékű harcot vízionált


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges