A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán csúcsra ért, innen már nem nagyon van hova fokozni a sorosozást-brüsszelezést

via 168 Óra Online

2017. október 27. 11:16 | 2 hozzászólás

A „Soros-hálózatnak" kiterjedt befolyási övezete van az Európai Parlamentben (EP) és az Európai Unió más intézményeiben, célja egy kevert népességű Európa létrehozása és a migránskérdésben vele szemben álló magyar kormány elítéltetése – mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában, hivatkozva a „Soros-birodalomról" kiszivárgott dokumentumokra.

Szerinte ezekből az derül ki: a hálózat tagjai Brüsszelben azért dolgoznak, hogy a bevándorláskérdésben a Sorosékkal szemben állást foglaló magyar kormányt (...) elítéltessék, megbélyegezzék, és rászorítsák, hogy változtassa meg a migránspolitikáját".

Közölte: a nemzetbiztonsági szolgálatok közreműködésével a nyilvánosság elé kell tárni az európai életet befolyásolni igyekvő „Soros-hálózatot", hogy megismerhetők legyenek a történések, az, hogy kik, miért és hogyan akarják befolyásolni a magyarok életét. Az is kérdés, hogy kik azok a magyarok, akik együttműködnek ebben a folyamatban innen, Magyarországról - vonta össze a szemöldökét.

Arra a felvetésre, hogy Navracsics Tibor magyar uniós biztos szerint nincs Soros-terv, csak fideszes kampányfogás az egész, majd arra a kérdésre, hogy ki az, aki együttműködik ezzel a rendszerrel, Orbán Viktor azt felelte: „látja, még ő sem tudja, tehát ez annál is inkább amellett érv, hogy tudjuk meg".

A múlt heti brüsszeli EU-csúcsról szólva kifejtette: egy-másfél éve küzd azért, hogy a miniszterelnökök tanácskozása végén ne születhessen a jövendő európai menekültpolitikáról olyan dokumentum, amelyben a magyar szuverenitást sértő elemek találhatók. Hozzátette, óriási volt a nyomás rajta, hogy kössön kompromisszumot migránsügyben, és járuljon hozzá a kötelező kvótához, de ezt elhárította, és abban maradtak, hogy decemberen, majd a következő év első félévében foglalkoznak újra a bevándorlási rendszer kérdéseivel.

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán csúcsra ért, innen már nem nagyon van hova fokozni a sorosozást-brüsszelezést


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
1 éve

Mindenkinek szuverén joga  (Még OV nek is) lázálmaiból levont következtetését közzé tenni !! 

Csak az a bibi, hogy ezt egy ország képviseletében büfögi közzé !! És itt már nem azonosak a hangsulyok.

Nagyon remélem, hogy az igért időpontban való" foglalkozás a kérdéssel"  márcsak  egyéni és nem "felelős ember"- ként való problémát fog jelenteni számára,

(Azt már nem is feszegetem, hogy a "lázálmainak" közzététele  (Minden elérhető felületen ott diszelegnek) költségei más területen az ország valódi felemelkedését  szolgálhatnák.)

Ellen_Ripley képe

Ellen_Ripley
1 éve

Elég  volt  a sorosozásból! Jöhet  a soron következő, lehetőleg  olyan, aki a népet is  gazdagítja...