A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán csak összehozza az egymillió új munkahelyet?

via Index

2018. február 14. 11:29 | 0 hozzászólás

A magyar foglalkoztatottak száma ma nagyon magas. Mert beleszámolják a külföldön dolgozókat, mert 200.000 közmunkás torzítja a statisztikát, és mert eltörölték a korai nyugdíjazást.

Ha nem lenne globális összeesküvési vészhelyzet, és nem kellene az országot Soros Györgytől és az ő nemzetközi és hazai kémhálózatától megvédeni, ami úgy tűnik, nagyjából lefedi a Fidesz választási stratégiáját, akkor a kormánypárt akár kampányolhatna azzal is az áprilisi választásokra, hogy hét éve ígért egy nagyon nagyot, és annyira közel van a megvalósításhoz, hogy már szinte látszik a vége:

2010-ben tíz év alatt egymillió új munkahelyet ígért a Fidesz, ebből hét év múlva pedig a hivatalos mondás szerint már megvan több mint 750 ezer.

Nem mintha ezt ne kommunikálná persze a kormány, Varga Mihály már többször elismételte ezt a számot, és már korábban is dobálóztak ezzel ilyen-olyan környezetben különböző államtitkárok. Pedig ez anno elég meredek állításnak tűnt, annyira, hogy nemcsak az ellenzék és a sajtó kételkedett abban, hogy összejön, de még a Nemzetgazdasági Minisztériumon belül is merész vállalásnak gondolták.

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán csak összehozza az egymillió új munkahelyet?


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges