A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán barátja terjeszkedik a Balatonon

via Népszava Online

2017. február 24. 11:04 | 0 hozzászólás

Új ingatlanforgalmazó cég alakult Jordánia tiszteletbeli konzulja, az Orbán-kormánnyal és -családdal bensőséges viszonyban lévő Zaid Naffa vezetésével. A szálak egy értékes Balaton-parti apartmanszállóhoz vezetnek.

Lellepart néven ingatlanforgalmazó cég alakult az Orbán-kormánnyal, illetve a kormányfő vejével, Tiborcz Istvánnal közismerten jó kapcsolatot ápoló üzletember, Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja vezetésével. A társaság jegyzett tőkéje 3 millió forint. A cég székhelye megegyezik az Orbán-család budapesti lakásának közelében lévő jordániai konzulátus Béla király úti címével.

A kft. neve és internetes elérhetősége is egyértelmű kapcsolatot mutat Balatonlelle egyik kiemelt ingatlanával, a Lellepart nevű apartmanházzal. A többemeletes épület hirdetése szerint Balatonlelle centrumában, közvetlen a vízparton, a városi homokos strand és élményfürdő mellett található. Az ingatlanban kettő, négy és hatágyas szobák foglalhatóak, főszezonban 16-30 ezer forintért. A teljes komplexum értékét szakértők több százmilliósra teszik. A földhivatali iratok között ugyanakkor valamennyi lakás külön albetéten szerepel. Így azokat elvileg akár különböző tulajdonosok is jegyezhetik. Az érintetteket egyelőre nem értük el.

Naffa eddig se volt független a balatonlellei apartmanháztól. Annak 2014-ben bejegyzett internetes elérhetőségét ugyanis a tiszteletbeli konzul által tulajdonolt – úgyszintén a konzulátuson elérhető - East Chain Kft. jegyzi. De ha ezek után bárkinek is kétségei lennének afelől, hogy az Orbán-család jó ismerőse érdekelt az apartmanház sikerében, elegendő ellátogatni a konzulátus honlapjára. Ott ugyanis mindent, így a közel-keleti állam bemutatását is megelőzi a lellei apartmanházba invitáló hirdetés.

Tovább...


A cikk eredetije: Orbán barátja terjeszkedik a Balatonon


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges