A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Oktatás és egészségügy: romlást tapasztalunk

via Magyar Nemzet

2018. február 1. 11:53 | 0 hozzászólás

Az ellenzéki pártok által rendre a legfontosabbnak nevezett két szektor, az egészségügy és az oktatás állapota is romlott az emberek relatív többsége szerint 2014 óta – ez derül ki az Iránytű Intézet legfrissebb, a Magyar Nemzet megbízásából készült kutatásából.

A felmérésből kiderül, a magyar társadalom 24 százaléka véli úgy, hogy romlott, további 26 százaléka pedig jelentősen rosszabbnak tartja itthon az egészségügy helyzetét a mögöttünk hagyott négy esztendőben. Ezzel szemben pozitív változást már jóval kevesebben érzékeltek, az emberek mindössze nagyjából egyötöde nyilatkozott így. Sokan voltak azok is, akik nem tudtak sem jó, sem rossz változásról beszámolni, a társadalom 27 százaléka tartozik ebbe a körbe – derül ki a felmérésből.

Nem meglepetés, hogy a kormánypártok támogatói között találni a legtöbb olyan embert, aki elégedettebbé vált a betegellátással az elmúlt években, szám szerint 38 százalékuk vélekedett így. Viszont még a fideszes szavazók negyede is elégedetlennek tűnik, ők ugyanis azt mondták, hogy romlott az egészségügy állapota 2014 óta.

Tovább...


A cikk eredetije: Oktatás és egészségügy: romlást tapasztalunk


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges