A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nyílt levelet küldtek Orbánnak a tegnapi csúfos bukásról – leközöljük, mielőtt eltüntetnék

via Pesti Bulvár

2017. november 10. 11:32 | 0 hozzászólás

Olvasónktól kaptunk egy nyílt levelet az [email protected] postafiókunkba, melyet Orbán Viktornak címzett. Elmondása szerint nem bírta tovább magába tartani indulatait, így jutott arra a döntésre, hogy kiírja a benne kavargó gondolatokat. A levelet változtatás nélkül közöljük.

Kedves Viktor!

Beszéljünk egy kicsit a legkedvesebb hobbidról, a fociról. Jómagam figyelemmel kísérem, ami itthon zajlik e sportág körül és az aggodalom egyre inkább átveszi lelkem felett az uralmat.

Oké, magasról teszel az egészségügyre, számodra fontosabb a labdarúgás. Oké, stadiont stadion hátára építesz, miközben a kórházak rohadnak, az orvosok lelépnek külföldre, a várólistákról már lógnak le a nevek. Ohh, semmiség ez, hisz ha már az egészségügyi dolgozók nagy része éhbérért dolgozik nyomasztó körülmények között, legalább azt elmondhatod, hogy fantasztikusan tehetséges focistáinknak folyamatosan emelkedik a bére, annak ellenére, hogy a teljesítményük inkább közelít a béka fara alatti mocsárhoz. Szövetségi kapitányok jönnek-mennek, ultrák jönnek s vernek, de te stabilan ragaszkodsz hozzá, hogy legyen méééég több stadidon. És még, és még, és még….

Tovább...


A cikk eredetije: Nyílt levelet küldtek Orbánnak a tegnapi csúfos bukásról – leközöljük, mielőtt eltüntetnék


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges