A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Novemberben utalják át a nyugdíjprémiumot és a nyugdíjkorrekciót

via Menedzsment Fórum

2017. október 13. 10:40 | 2 hozzászólás

Novemberben kapják kézhez a nyugdíjasok a nyugdíjprémiumot, valamint a nyugdíjkorrekció összegét - erősítette meg az MTI-nek Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyekért is felelős államtitkára.

Elmondása szerint azért döntöttek a nyugdíjprémium fizetése mellett, mert "a kormány törődik az idősekkel és megbecsüli őket", és természetes, hogy a gazdaság jó teljesítményéből azok is részesülnek, akik évtizedeket dolgoztak keményen az országért, a mostani generációkat felnevelték és segítik őket.
 
"Magyarországon még soha nem volt nyugdíjprémium kifizetés, egyrészt azért, mert a korábbi kormányoknak eszébe se jutott, másrészt azért, mert a baloldal kormányzása rossz gazdasági és pénzügyi helyzet miatt esély sem volt erre" - mondta, hozzátéve: ma Magyarország erősödik, és szeretnék, ha ezt a nyugdíjasok is éreznék. Az intézkedés 2,6 millió embert érint.
 

A cikk eredetije: Novemberben utalják át a nyugdíjprémiumot és a nyugdíjkorrekciót


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Na igen...
Azt kétpofával is hangoztatják, hogy a Bajnai kormány elvette a 13. havi nyugdíjat, de arról egy szó se esik, hogy azóta a Fidi kormánynyak hat éve volt arra, hogy visszaadja.
Visszaadták? Egy frászt!
Sőt!
A választási kampánykor a jelenlegi kormányfő 14. havi nyugdíjat is ígért, na, AZT vígan lehetett volna nyugdíjprémiumnak nevezni! :)))
De sok fidiszavazó amnéziában szenved, mert azt mondják, ilyen el sem hangzott annó...
 
Hát eeeegen... Vannak még "alkalmi süketek"!:(((

Igazad van, valóban DŐL A LÉ, mint Lolának... De nem a Zországnak, hanem a "kedvenceknek".
Hogy azok kicsodák? Jó kérdés! :(((

Én aztán ugyan nem tudom, mert ROSSZ a névmemóriám! :P

 

Ellen_Ripley képe

Ellen_Ripley
1 éve

A  fenéket. Nem kéne  már ennyit  hazudni! Korábban  volt nyugdíjprémium, csak más neve  volt: 13.havi nyugdíj. Korábbi  kormányok  egyik miniszerelnöke mondta, hogy  pár év  múlva dőlni fog a  pénz  az országba. Dől is, csak nem oda, ahova kellene. Megkérdezem majd néhány  nyugdíjas ismerősöm  véleményét ezzel kapcsolatban. EMBEREK ÉBRESZTŐ!