A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nincs az a pénz, amiért cserélnék ezekkel az erkölcsi toprongyokkal

via Kolozsváros.com

2018. május 12. 09:29 | 0 hozzászólás

"Ebben a szánalmas és nevetséges pár másodpercben nem csak minden idők leggyávább politikus-gárdájának mentalitása és az egész NER működésének alapvetése húzódik meg, de azt a jogos kérdést is felveti, hogy milyen elcseszett négy év vár megint erre az országra (...)?

Szépjóreggelt kívánok mindenkinek! Pláne hogy gyönyörű tavasznyári hétvégénk van, ragyog a nap, csiripelnek a madárkák, a bogarak is mondják a magukét, minden fasza.

Persze az ördög a részletekben lakozik, én meg sehogy nem bírom feldolgozni az egyik ilyen aprócska részletet, pedig sokadszorra látok ilyet. Minden Lajosok legokosabbjának (nem te, Simics!) Zalánt megszégyenítő spontán elloholása a semmiből felbukkanó, kamerás ember által kísért, újságírónak kinéző, fenyegető lény elől akkor is a hét legröhejesebb, legszánalmasabb pillanata, ha mangalicatelep-tulajdonos anyuka édes kicsi fiától nem először látunk ilyen kreatív menekülési megoldást. Az sem volt semmi, amikor még debreceni polgármester korában hosszú, kínos pillanatok erejéig bambán, szótlanul nézett kifele az ő végtelenül bölcs fejéből, az éppen aktuális újságírói kérdés hallattán, majd váratlanul kivonaglott a képből, és szemrehányóan visszaszólt, hogy nem lehetne neki valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni. Azóta Habonyárpi elrontotta Lajost, és hát lássuk be, akit egy háziasszony simán át tud verni egy nem létező mesés örökségből potenciálisan lenyúlható nyereséggel, annak bármely nyilvánosság előtti megszólalása konkrétan életveszélyes. Ebben a szánalmas és nevetséges pár mádospercben nem csak minden idők leggyávább politikus-gárdájának mentalitása és az egész NER működésének alapvetése húzódik meg, de azt a jogos kérdést is felveti, hogy milyen elcseszett négy év vár megint erre az országra, ha még el sem kezdődött az újonnan megalakult parlament munkája, még fel sem állt teljes szépségében az új kormány, és már iszkolnak, futnak, menekülnek az elvtársak? És legközelebb mi lesz, ha se egy függöny, se egy lift nem lesz elérhető közelségben? Remélem, azért a nyitott ablakon nem fognak kiugrálni, hát hiszen övék a hatalom, a mindennél izmosabb felhatalmazás és legitimitás, nem? De. Nincs az a pénz, amiért cserélni lenne érdemes ezekkel az erkölcsi toprongyokkal.

Tovább...


A cikk eredetije: Nincs az a pénz, amiért cserélnék ezekkel az erkölcsi toprongyokkal


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges