A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nevet a Fidesz

via Népszava Online

2018. március 19. 12:52 | 0 hozzászólás

Ezen mi is! Gratulálunk a szerzőnek, bravúrosan csempész vidámságot a felháborító felsorolásba.

Kölcsey útmutatását követte a kormányfő veje, Tiborcz István is, amikor arra vállalkozott, hogy új megvilágításba helyezi a közvilágítást

Nekünk Magyarország az első – szól a Fidesz kampányszlogenje. A haza minden előtt – a miniszterelnök ezzel a Kölcsey Ferenctől vett idézettel hívta táborát a Kossuth térre március 15-én, és – nagy szellemek, ha találkoznak – ugyanezt írták ki molinójukra a kormány mellett vonuló Békemenet szervezői is.

Így már értjük. Semjén Zsolt, a keresztények legfőbb demokratája kizárólag szülőföldje – és a magyar állatállomány – védelmében lődözgetett rénszarvasokat Svédországban, ahogyan Lázár János is honszeretetből tűrte, hogy a családi földjei által ölelt területre felhúzzanak egy vadászkastélyt (néhány szolid kiegészítő létesítménnyel együtt). Mészáros Lőrinc, a Fidesz polihisztor gázszerelője, aki az áldozatvállalás szép példájaként néhány év leforgása alatt az ország leggazdagabb emberei közé emelkedett, nemzetmentő buzgalomból kebelezi be egyik céget a másik után.

Tovább...


A cikk eredetije: Nevet a Fidesz


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges