Szerkesztők ajánlják Meghalt Baló György
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Németh Péter: Levél Simon Gáborhoz

via Népszava Online

2014. február 11. 11:34 | 6 hozzászólás

Látod, így szólítalak meg most is, jóllehet az utolsó sms-emre nem válaszoltál, és annak ellenére is, hogy jókora indulat van bennem az "ügyeddel" kapcsolatban.

Kedves Gábor !

Látod, így szólítalak meg most is, jóllehet az utolsó sms-emre nem válaszoltál, és annak ellenére is, hogy jókora indulat van bennem az "ügyeddel" kapcsolatban.

Bő egy hete immár, hogy címlapsztori vagy folyamatosan a jobboldali lapokban, s te nem mulasztasz el muníciót adni nekik, hogy újra és újra nekimehessenek a baloldalnak.

Figyelj a fogalmazásra: nem csupán a pártodról - volt pártodról -, az egész baloldalról beszélek.

Mert azt neked pontosan tudnod kell, hogy a te személyed legfeljebb csak ürügy, jó alkalom, hogy elhitessék az emberekkel: lám ezek mind ilyenek. Mind ilyenek a baloldalon: lopnak, csalnak, hazudnak. Kértelek - az említett sms-ben, fölajánlva a Népszava hasábjait -: szólalj meg végre, tárd fel vagyonosodásod, vagyonod hátterét. Tárd fel, mert amíg nem teszed meg, nem lesz vége a támadásoknak, te is, meg a baloldal is tönkremegy benne.

Ne hidd azt, hogy az idő majd megoldja a problémádat, a jobboldal ennél sokkal kíméletlenebb, s lássuk be: ebben a helyzetben igaza is van. Miért ne használná ki a tettenérést? Miért ne öntene ránk minden mocskot, így a választások előtt, ha te erre jó okot szolgáltatsz neki? Megértem én a te egyéni tragédiádat, bár fölfogni nem tudom, de nem lehetsz annyira felelőtlen, hogy hallgatásoddal, vagy nevetségessé váló korrekcióiddal áldozattá teszed mindazokat, akik épp a becstelenségek miatt szeretnék már leváltani az Orbán-adminisztrációt.

Kedves Gábor, ne tetézd a bajt. Szólalj meg, beszélj, aztán kezdj egy új életet. Hidd el: lehetséges. De csakis így.

Barátsággal, még egy picit.

Németh Péter


A cikk eredetije: Németh Péter: Levél Simon Gáborhoz


Hozzászólások

Szudoczky képe

Szudoczky
5 éve

Nem hiszem, hogy barátsággal tudnék levelet írni annak az embernek, aki ezt teszi a baloldallal. Csak a saját irháját akarja menteni! Bizonyára mindent az ügyvédje tanácsára cselekszik és szikrája sincs benne a volt közössége iránti felelősségérzetnek. Vajon nem voltak a jellemének és a viselt dolgainak árulkodó jelei? Nem lehetett semmit észrevenni a közös munka során? Azt hiszem, azoknak is van felelősségük, akik hosszú hónapokon át vele, mellette dolgoztak! Most akkor találjanak ki egy megoldást, ami tiszta vizet önt a pohárba! Természetesen tudom, hogy ez egy ügyészségi vizsgálat mellett nagyon nehéz. Azt is tudom, hogy Fidesz parancsra nem fognak gyorsan lépni, húzzák-nyúzzák az ügyet a választásokig, hadd lehessen példálódzni vele. De a volt párttársaknak mégis csak hatni kellene rá - kihasználva akár valamely gyenge pontját is - hogy feltárja az igazságot. Pont azért, hogy a Fidesz számítása ne jöhessen  be! Persze, ha bűnös, akkor ez nem fog működni. Így is, úgy is megszívtuk!

 

Erika1 képe

Erika1
5 éve

Én  eddig  még  úgy  látom  bírja  ,kell  bírnia  mert , ha  bárhol  1  pici  rést  találnak  abba  mindjárt  ott  lesznek  és  felnagyítják,  az  bizonytalanítaná  el  végképp  a  választóinkat  .

Ócska  színjátékká  alacsonyították  a Parlamentet  is  ./pl:ma  is  /

 

lilla- képe

lilla-
5 éve

ronda kampányidőszak lesz!

a kormányváltó összefogás bírja-e majd összetartással?

Erika1 képe

Erika1
5 éve

Az  MSZP  megtette  amit  tudott  ,eltávolította  a soraiból  .Simon  ma  a  Parlamenti  mandátumáról  is  lemondott  .

Most  már   a  hivaztalos  szervek  dolga   kideríteni  ,mit  és  miért  tett  ,vagy  nem  tett  meg  Simon  Gábor  ez  ügyben  .

Én  is  szomorú  vagyok  ,de  a " Zsiga Marcellek " még  mindig  tehetik  továbbra  is  , ott  nem  tételeznek  fel  a  hatóságok  bűncselekményt  nagy   és  mértéktelen  gazdagodás  okán  se  .

 

faluvegi képe

faluvegi
5 éve

Mirol beszelsz? Ez nem a baloldal ugye, hanem csak Simon Gabore.Miert kell Simon Gabor ugyet a baloldalnak napirenden tartani? Csjnaljak ezt a maffia part emberei,mert ezzel probaljak elterelni a figyelmet arrol a sok disznosagrol, amit az orszag ellen elkovetnek.  

Ebben a helyzetben a baloldal feladata az Orban fele tolvaj banda ugyeinek az elovetele. Kovetelni kell azt, hogy Orbanek kozoljek az allampolgarokkal, hogy miboll tettek szert a milliardjaikra.. A fidesz esetebe nem szazmilliokrol,  es nem egyedi esetekrol, hanem ennek az ezerszereserol, milliardokrol van szo, amit bunszervezetbern, a hatalommal visszaelve kovetnek el.

victorb képe

victorb
5 éve

Tisztességes gondolatok, tisztességes következtetések.

Kár, hogy ha én írok itt hasonlókat, rögtön okostojásnak tartanak...