Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

"Nem üzemcsarnok az, hanem a Kubatov-rezidencia!"

via HVG

2018. május 9. 11:22 | 6 hozzászólás

„Az ingatlan nemhogy nincs Kubatov Gábor nevén, de mivel felesége 80 éves édesanyja nevére került, a családtagok vagyonbevallásában sem kell szerepeltetnie.”

Január végén leadott vagyonbevallása szerint csak egy Volkswagen Jettával és 600 ezer forinttal gyarapodott az előző évhez képest a Fidesz pártigazgatója, az új autó és a készpénznövekmény mellett Kubatov Gábor valójában azonban egy frissen elkészült soroksári háznak is örülhetett.

Igaz, a vagyonnyilatkozatból ez nem derül ki: a telket ugyanis, amelyre egy bonyolult telekegyesítési és -megosztási manőver után később a házat is felhúzták (és amelybe tavaly ősszel költözött be a politikus a családjával) nem Kubatov, hanem a 80 éves anyósa nevére vették meg 2016 októberében.

Tovább...


A cikk eredetije: "Nem üzemcsarnok az, hanem a Kubatov-rezidencia!"


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
11 hónapja

Kedves  vagy  Zsadi, köszönöm. :) Nem foglalkoztam még  azzal, hogy meddig  élek, ebből a  szempontból nem vagyok  negatív.. Édesanyám 92 évet élt, sajnos  senki  nem íratott  a nevére milliós vagyonokat. Amilyen  becsületes  volt, el sem  fogadta  volna. A  nagy  baj  az, hogy  egy újabb  4 évre  az  Orbán  kormány  kapott  bizalmat. Nem is értem én  a magyar  embereket. Kérdem, ha  adóbevallásuk  szerint  semmilyük nincs, akkor  mi a csudából  van nekik hatalmas gazdagságuk? Ugyan  már, nagyon  elszálltak maguktól. Igaz  a mondás, akinek pénze  van, biztonságban érzi magát, de nem tudhatja meddig. Mert  egyszer  mindennek  vége lesz

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
11 hónapja

Na végre, hogy megjelent a + lájkom! Mert csak kattintgattam, de SEMMI változás... Már belenyugodtam, hogy már megen én vagyok a "nemtudomka", és idekattintottam, hogy válaszoljak Neked, és láss csudát! Itt meg megjelent a plusz 1-em! :)))
Hát érti ezt valaki? Mert én nem!

Szóval Katám, tudom én, hogy Te még nem vagy 80 éves, de remélhetőleg leszel majd, még én is CSAK a 75-et töltöttem be áprilisban, bár nem sok bizodalmam volt hozzá, hogy megérem ezt a kort, hisz édesanyány csak 65 évet élt. 

Nos, azért írtam a 80 évet, mert a Kubatov anyós annyi, és gondoltam, mire Te is annyi leszel, Neked is lesz ekkora vagyonod, mint neki!
Elvégre itt senki magas poszton lévő kormánypárti potentátnak SEMMIJE sincs a bevallások szerint, ebben a zországban csag gazdag vénasszonyok és vénemberek, meg gazdag és buta barátok vannak...

Legalábbis ezt tapasztalhatjuk lépten-nyomon!

Éljen Mátyás király, haljon a Gyevi bíró! :DDD

 

Kataaa képe

Kataaa
11 hónapja

Na, de még  80 éves  se vagyok! :D

ZSADIzene képe

ZSADIzene
11 hónapja

Azért, Katám, mert ha Te sem lennél ilyen becsületes, túl sok lenne a zországban az ÚJGAZDAG 80 éves anyós! :DDD ;o)
 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
11 hónapja

Most ilyenkor hogy lehet lájkolni? 
Ha plusszolok, akkor jóváhagyom a simlis manővert, ha minuszolok, nemtetszésemet fejezem ki miatta... 

Vagy: plusszoljak, mert milyen ügyesen kikerülték az adóbevallást?...

Tehát?

Inkább nem adok SEMMIT, mert elegem van az Orbán kedvencei rokonságának kistafírungolásából!
Remélem, egyszer azok, akik KÖZEL VANNAK A TŰZHÖZ, meg is pörkölődnek majd! És akkor olyan BÜDÖS lesz az országban, de olyan büdös, mint a puma-ketrec!!! :P:P:P
http://ayayay.tv/wp-content/uploads/2015/11/portada-puma.jpg

20 évig egy szűk ketrecben élt a puma.
Hasonló jókat kívánok az egész családnak!:D
 

 

 

Kataaa képe

Kataaa
11 hónapja

Hogy én  miért vagyok  ilyen becsületes?