Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nem kíméli Orbánt a Newsweek: "a Fidesz sokszor játszott már a szavazók félelmeivel"

via HVG

2018. március 21. 12:16 | 2 hozzászólás

A Fidesz „sokszor folyamodott olyan taktikákhoz, hogy végső soron a szavazók félelmeit kijátszva tudjon előrelépni” – írják.

Európa szélsőjobboldala virágzik – kérdezzék csak Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét címmel közölt terjedelmes cikket az amerikai hetilap, a Newsweek, amely Orbánról és a Fidesz menekültellenes ténykedéseivel foglalkozik, azt elemezve, hogyan építette fel és alkalmazta taktikáját a kormányfő, egyebek mellett az európai porondon is.

Az írásban részletesen beszámolnak Lázár János legutóbbi, bécsi "újtáról" is, kiemelve, hogy a videó éppen a hazai választások előtt egy hónappal került ki a Facebookra. A Newsweek szerint mindez bevett módszer a Fidesz részéről, amely sokszor folyamodott olyan taktikákhoz, hogy végső soron a szavazók félelmeit kijátszva tudjon előrelépni.

Tovább...


A cikk eredetije: Nem kíméli Orbánt a Newsweek: "a Fidesz sokszor játszott már a szavazók félelmeivel"


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Mi az a Newsweek?

Ha jól emlékszem, az nem Amerikában, hanem Németországban van, és Csipkerózsika mesebeli kastélyának a mintaadó épülete van ottan...
Vagy mégsem?!
Jah, peeersze, hogy nem! De butuska is vagyok, hogy  összetévesztettem!

Az egy MÁSIK NEW!
http://www.erdekesvilag.hu/kepek/nemetorszagi-kastely/neuschwanstein-11.jpg

Szóval az a XIX. században épült csodás kastély Bajorország egyik legkiemelkedőbb látványossága. A kastély Németország déli részén, a Schwangau község területén található, mely a lovagok székhelye volt. A schwangaui lovagok a hattyút választották szimbólumuknak, innen is ered a név, a Neuschwanstein: azaz NEW...
Ezer bocs, és egy anyamedve! ;o)

Tehét Newsweek...
Tudom már, hogy mijez! Ez egy amerikai hetilap! :DDD

 

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

A  választáskor kiderül, hogy az  emberek, felébredtek  végül, vagy  még  mindig  a félelem vezérli őket. Pedig hát  "rajtunk" múlik a sorsunk.