A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nem ismernek sem Istent, sem embert-Gyurcsány nekiment a Fidesznek

via ATV

2014. február 21. 10:11 | 5 hozzászólás

A Fidesz nem ismer sem Istent, sem embert, a választás nem lesz sem szabad, sem fair – ezt Gyurcsány Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Németh Szilárd mai rezsicsökkentéssel kapcsolatos sajtótájékoztatója egy silány propagandafilm volt, kihasználta egy magyar állampolgár szegénységét. A politikus elmondta: lesz ez még rosszabb is, írunk mi még cserkész dalokat a nagy vezetőnek, megköszönjük neki, hogy meleg tejet is lehet inni reggel.

Az Orbán Viktor vagyonosodásával kapcsolatban indított vizsgálatról azt mondta: nincsenek illúzióik, hiszen ennél nagyobb disznóságból is kikaparták már Orbán Viktort a sajátjai. Gyurcsány Ferenc elmondta: a politika tele van tisztázatlan eredetű pénzekkel, most kirobbant egy ilyen ügy, éppen ezért kellene megbeszélni a leghazugabb és legkorruptabb politikus, Orbán Viktor vagyoni helyzetét is.

A Simon-ügyről azt mondta: biztos benne, hogy az MSZP-nek nincs köze ehhez a pénzhez. Hozzátette: ez egy csúnya történet, ami sokat árt az Összefogásnak, de nem szabad hagyni, hogy csak erről szóljon minden a közbeszéden.

Azzal kapcsolatban, hogy a szocdemeket beveszik-e az összefogásba, a DK elnöke azt mondta: napirenden van a kérdés. Ugyanakkor kijelentette: a szocdemekkel jó lenne megállapodni, de nem túl egyszerű, mert nem szabad többet ígérni, mint amennyit az új kormány ki tud majd fizetni.

Gyurcsány Ferenc arról is beszélt, hogy március 15-én lehet egy nagy közös rendezvénye az összefogás pártjainak. Ha az utolsó három hétben teljes erővel megyünk előre, ha jók vagyunk, az elég lehet a győzelemre – fogalmazott.


A cikk eredetije: Nem ismernek sem Istent, sem embert-Gyurcsány nekiment a Fidesznek


Hozzászólások

lilla- képe

lilla-
4 éve

http://www.atv.hu/videok/video-20140222-gyurcsany-ferenc

 

Ma a kormányváltó összefogás vezetői legalább egységesek voltak!

nem a kiszivárogtató az érdekes, hanem az, hogy akihez került mit kezdett azzal---

súlyozzunk arra!

katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

18.25 ATV Rendkívüli Egyenes beszéd. Gyurcsány az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról

NewTiborc képe

NewTiborc
4 éve

Te bunkó gyerek, mi köze van a linkednek a témához? Talán csak ennyire tellik?


sphagin
4 éve

Megint sikerült egy ösaszeollózott, kitakart meghamisítást kereállni !