A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nem hatották meg a tüntetőket a BKK és a T-Systems vezéreinek nyilatkozatai

via Index

2017. július 24. 10:38 | 1 hozzászólás

"A T-Systems és a BKK szombaton kiadott nyilatkozatai csak megerősítettek minket az elhatározásunkban, hogy megmutassuk: nem kérünk a jogi intézkedésnek álcázott megtorló akciókból. Ezért a botrány kirobbanásakor bejelentett demonstrációt július 24-én, hétfőn 19:00 órakor a Rumbach Sebestyén utcában felállított guruló színpadnál megtartjuk" - közölte az Occupy Oktogon nevében Megyaszai Sándor.

Az ügy előzménye, hogy rendőrök vitték el azt a fiatalt, aki 50 forintért tudott jegyet venni a BKK alkalmazásával és ezt azonnal jelezte is a vállalat felé, hogy a hibára felhívja a figyelmet. Csakhogy a T-Systems ezt úgy köszönte meg, hogy feljelentette a fiatalt. Erre reagálva szervezett tüntetést az Occupy Oktogon. 

Később a BKK vezére bocsánatot kért. "Őszintén sajnálom, hogy a BKK online értékesítési rendszerének bevezetése problémákkal terhelt, higgyék el, engem és kollégáimat is az a cél vezérelt, hogy a közösségi közlekedést használók könnyen elérhető, gyors és ügyfélbarát megoldást vehessenek igénybe" - írta korábban közleményében Dabóczi Kálmán, a BKK Zrt. vezérigazgató. A hétvégén ismét bocsánatot kért a T-Systems is. Kaszás Zoltán vezérigazgató az általuk feljelentett etikus hekkernek együttműködést ajánlott fel.

Tovább...


A cikk eredetije: Nem hatották meg a tüntetőket a BKK és a T-Systems vezéreinek nyilatkozatai


Hozzászólások

kirschner képe

kirschner
1 éve

2013. évi CLXV. törvény 1. fejezet 3.§ (2) A panaszost vagy a közérdekű bejelentőt - a (4) bekezdésben foglaltak kivételével - nem érheti hátrány a panasz vagy a közérdekű bejelentés megtétele miatt.

2012. évi II. törvény 160/A. Közérdekű bejelentő üldözése , 206/A.§  (1) Aki közérdekű bejelentés miatt a bejelentővel szemben hátrányos intézkedést tesz, szabálysértést követ el.

Nem vagyok elmebúvár / dilidoki , ezért csak a magánvéleményemet tudom közzétenni : Aki elrendelte a barátságos hacker vegzálását az vagy komplett hüje , vagy magasról tesz a törvényekre , vagy mindkettő. De lehet , hogy egyszerűen csak fidesznyik.