A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nem foglalhatják el a játékosok a Haladás méregdrága stadionját, amelyet Szombathely a jó viselkedéséért kapott

via 168 Óra Online

2017. november 13. 09:50 | 0 hozzászólás

Garanciális javításokra hivatkozva nem használhatják a Haladás fiatal futballistái a klub új stadionját – derül ki a nyugat.hu cikkéből.

Az NB I-es Haladás utánpótlását is adó Haladás VSE Utánpótlás honlapján szombat este megjelent egy közlemény, amelynek a tanúsága szerint a kirívóan drága, nyolcmilliárd forint helyett végül 15,6 milliárd forintból épült sportkomplexumot a kivitelező cég november 20-ig munkaterületnek nyilvánították garanciális javítások miatt. Ez azt jelenti, hogy 300 fiatal már a második hete nem tud edzéseket tartani.

„Edzések!

Szakosztályunk az alábbi tájékoztatást kapta a mai napon a Haladás VSE vezetőségétől:

Kedves Szülők!

A Haladás vezetősége 2017. november 10-én egyeztetést folytatott a Haladás Sportkomplexumot üzemeltető cég ügyvezető igazgatójával a hétfőre tervezett beköltözés részleteiről.

Azt a tájékoztatást kaptuk azonban, hogy a kivitelező cég a területet 2017. november 20-ig garanciális javítások végett munkaterületté nyilvánította.

Edzéseket így csak a fent írt időpont után tudunk tartani munkacsarnokunkban.

Kérjük megértéseteket és türelmeteket!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mind a Sportkomplexum mind a Kenderes utca pályáit mihamarabb el tudjuk foglalni, melyek méltó helyei lesznek minőségi utánpótlás bázisunk fejlődésének!

Köszönettel: Foki Róbert

Nagyon sajnáljuk, hogy mintegy 300 sportolónk immár második hete nem tud edzéseket végezni. Bízunk benne, hogy záros határidőn belül megoldódik a helyzet, addig ismételten arra kérünk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten sportoljon minél többet!

Haladás VSE Labdarúgó Szakosztály”

A nyugat.hu-nak írt egy háborgó szülő is, aki azt állítja, csak időhúzásról szól az egész, „egyesek szerint” a sportcsarnokban  már semmilyen munkát nem végeznek.

Tovább...


A cikk eredetije: Nem foglalhatják el a játékosok a Haladás méregdrága stadionját, amelyet Szombathely a jó viselkedéséért kapott


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges