Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nagy nemzeti látszatkonzultáció és látszatdiadal

via Népszava Online

2017. december 11. 13:08 | 3 hozzászólás

A nemzeti konzultáció eddig feldolgozott adatai alapján a résztvevők elsöprő többsége nemet mondott a Soros-tervre – közölte Tuzson Bence.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint több mint 2,3 millió választó vett részt a nemzeti konzultáción. December 7-ig másfél milliót meghaladó ívet dolgoztak fel, amelynek több mint 99 százaléka volt érvényes – állította a fideszes politikus.

Az államtitkár annak ellenére tartotta meg sikerjelentését, hogy mára a konzultáció lényegében minden eleme hiteltelenné vált. A kérdésekbe foglalt állításokat pontról pontra cáfolták. A konzultációról közzétett adatokat pedig mások mellett Hadházy Ákos, az LMP társelnöke nevezte kamunak, miután – korlátozott időtartamban és körülmények között – Szél Bernadett társelnökével együtt betekinthetett a beérkezett paksamétákba.

Tovább...


A cikk eredetije: Nagy nemzeti látszatkonzultáció és látszatdiadal


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
1 éve

Kamu párt (kormány)  csakis kamu kérdéskört vethet fel.

Ha igaz lenne a közölt szám, akkor viszont:

1. Elszomoritó  a magyar emberek  politikai tisztánlátása,  a populizmusra való hajlandósága.

2. Elszomoritó az európai unió töketlensége, mivel magától értődő dolgokat (jól látható tendenciákat a regnáló hatalom megnyilvánulásaiban) nem képes "helyénkezelni".

3. Valószinűleg Brüsszelben "fenn fog forogni" a kétséges  nemzeti konzultáció , mint a regnáló hatalmi elit  álláspontját igazolandó tény, és ezt Eurtópa jövőjét alakitó szövetség netán  úgy fogja értékelni, mint figyelembeveendő tényt.(Egy adott nemzet akarata.) Ekkor viszont orbánéknak van igazuk, amikor sóhivatalként aposztrofálják at EU intézményrendszerét.

 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Persze, hogy hazugság - a gond az, hogy rohadt sokba kerül nekünk :(

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

A nemzeti konzultáció úgy  hazugság  ahogy  mondják. A  soros tervet látta  valaki? MIért  titkosította  a kormány 20 évre?