A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nagy bajban a TV2: a stábnál betelt a pohár, borítottak mindent

via Balramagyar.hu

2017. október 27. 11:10 | 0 hozzászólás

A Vajna-TV nagy bajba kerülhet. Ha valaki azt gondolta, hogy mindent de tényleg mindent le lehet tolni az emberek torkán hát tévedett. „Ez van, ha a Kutya című lap munkatársa tévézik.” – ilyen és ehhez hasonló mondatokkal tarkított beszámolót szivárogtattak ki a TV2 szerkesztői.

A 24.hu beszámolója szerint főnökeikről erős szavakat használva szivárogtatták ki portálunknak a TV2-től a Tények elmúlt újabb két hétre vonatkozó harmatgyenge nézettségi adatait. Megmutatjuk azt is, hogy áll a TV2 az egész napos és az esti főműsoridős nézettségi átlagokat tekintve a TV2 számára kedvezőbb 18-59-es korosztályban.

  • „Folyamatosan és egyre jobban tönkrever minket az RTL, csak röhögnek már rajtunk teli szájjal.”
  • „Csapkodják a térdüket Kolosiék.”

Többek között ilyen kísérőmondatokkal szivárogtatták ki a TV2-től portálunknak Andy Vajna kereskedelmi csatornájának legújabb, a Tények című műsorukra vonatkozó, a Nielsen Közönségmérés műszerei által mért nézettségi adatokat a TV2 munkatársai, akik a levelek alapján úgy tartják, főnökeik (Tóth Tamás Antal, a hírigazgatóság helyettes vezetője és Kökény-Szalai Vivien hírigazgató) továbbra sincsenek igazán a helyzet magaslatán, és azt feltételezik:

eközben a konkurenciánál, az RTL Klubnál a programigazgató vezérigazgató-helyettes, Kolosi Péter bizonyára már a térdét csapkodja a TV2 Tények számait látva. – áll az internetes lap beszámolójában.

Tovább...


A cikk eredetije: Nagy bajban a TV2: a stábnál betelt a pohár, borítottak mindent


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges