A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

MSZP: Soros vádja butaság


2018. január 26. 10:32 | 2 hozzászólás

Karakánul megfelelt az MSZP Soros György Davosban elhangzott mondatára, ami szerint a Fidesz felvásárolta volna az MSZP vezetőit.

Karakánul megfelelt az MSZP Soros György Davosban elhangzott mondatára, ami szerint a Fidesz felvásárolta volna az MSZP vezetőit.

"Ha valaki, hát Soros György pontosan tudhatná, milyen nehéz védekezni egy alaptalan hazugság ellen" - írta a párt ma reggel egy közleményben, hangsúlyozva: az MSZP már eddig is komoly árat fizetett a kormányváltásért. Bármilyen váddal szemben a tény az, hogy az MSZP eddig 47 képviselőjelöltjét léptette vissza, a Fidesz bukása érdekében partnereket keresett és talált.

"Ezek után persze lehet még vádaskodni, de ez ugyanolyan mese, mint a nem létező Soros-terv" - írják. "Mi mindig azt mondtuk, hogy Soros Györgynek nincs mindenben igaza. Mostani nyilatkozatában a Fideszt illetően igaza van, az MSZP-ről butaságokat mond" - folytatták.

Kunhalmi Ágnes ezt írta ki Facebook-oldalára: "A Fidesz szerint Soros vette meg az MSZP-t és az ellenzéki pártokat, Soros szerint a Fidesz. Ezek szerint valamit jól csinálunk. Soros egy dolgot tehet: Karácsony Gergelyre szavaz."

Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Igaz, amit írsz...

Én pedig egy kicsit csalódtam. Arra nem gondoltam, hogy Soros kimondottan szeret minket, arra viszont igen, hogy nem üt még ő is egyet rajtunk :( Hisz, ő is azt szeretné, ha eltűnne ez a kormány. Ez a megnyilvánulása viszont ezt nem segíti. De ezek csak az én gondolataim... Igazad van, nem szabad vele többet foglalkozni, mint amennyit tettek most a szocik.


Zubek János
1 éve

Ez a válasz pontos és hatásos. De ennyi elég is! Nem kell belemenni ebbe az utcába, nem szabad célt téveszteni!

A legyőzendő ellenfél továbbra is a Fidesz.