A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

MSZP: „Horn Gyula pártját nem hordják szét a keselyűk…”

via Pesti Bulvár

2017. október 9. 09:48 | 0 hozzászólás

Az MSZP él és folytatja azt a munkát, amelyet Botka László volt miniszterelnök-jelölt vezetésével megkezdett – jelentette ki az ellenzéki párt elnöke szombaton, a zárt választmányi ülésük után megtartott sajtótájékoztatón.

A párt úgy döntött, hogy nem állít saját miniszterelnök jelöltet – külső, civil miniszterelnök-jelöltet szeretnének. Arról is döntöttek, hogy tárgyalni fognak a többi párttal, de a Jobbikkal nem működnek együtt

Molnár Gyula az MSZP választmányának ülése után hangsúlyozta azt is, pártja politikai stratégiája nem változott: a Tegyünk igazságot! című program egy markáns, világos, egyértelmű baloldali program.

A pártelnök jelezte azt is, tárgyalni fognak a demokratikus ellenzék pártjaival, de “Horn Gyula pártja” nem tárgyal a szélsőjobboldallal.

Hiller István, az MSZP választmányának elnöke közölte: a választmány ülésén döntő többségben voltak azok, akik széles körű együttműködést akarnak a demokratikus ellenzéki pártokkal. Elmondta azt is, nem lépett ki senki, nem mondott le senki.

Tovább....


A cikk eredetije: MSZP: „Horn Gyula pártját nem hordják szét a keselyűk…”


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges