A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Molnár Zsolt: meg kell állítani a kivándorlást, meg kell állítani a magyar kormányt!

via Facebook/MSZP

2018. augusztus 15. 11:00 | 2 hozzászólás

„Felszólítjuk a Fideszt, hogy azonnal hagyjon fel ezzel az Európa-ellenes, ezzel a nemzetellenes politikával, az Európai Uniót pedig a nemzetegyesítés eszközének, a nemzetegyesítés lehetőségének tekintse!” – mondta Molnár Zsolt MSZP-s politikus, az Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottságának alelnöke.

A Fidesz álproblémának nevezi a kivándorlást - mondta Molnár Zsolt  MSZP-s politikus, az Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottságának alelnöke. „Nem mondanak mást, mint azt, hogy jó utat kívánnak azoknak a magyar honfitársainknak, akik nem Magyarországon képzelik el a jövőjüket. Fél a kormány és a Fidesz ezektől a választóktól, ki akarja kerülni a velük való konzultációt.” A külföldön élő magyarok szavazati joga is korlátozva van: nem szavazhatnak levélben, hanem konzulátusokon, „sok órás várakozásokat és tömegjeleneteket követően” adhatják le a szavazatukat. Molnár érdemi konzultációt sürgetett a kivándorlás megállítására. „Felszólítjuk a Fideszt, hogy azonnal hagyjon fel ezzel az Európa-ellenes, ezzel a nemzetellenes politikával, az Európai Uniót pedig a nemzetegyesítés eszközének, a nemzetegyesítés lehetőségének tekintse!” – mondta.

 

 

 


A cikk eredetije: Molnár Zsolt: meg kell állítani a kivándorlást, meg kell állítani a magyar kormányt!


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
7 hónapja

Hát igen....
Ki tudja, mi "zajlik" a háttérben?! Mindig is voltak különalkuk, csak a NÉP, az istenadta nép nem tudott, s ma sem tud róla semmit...
Az a bizonyos GOMB pedig nem tetkó, tehát nyomni kell, nem varrni!:(((

 


tom
7 hónapja

Molnár Zsolt kissé le van maradva. A fideszt nem most kell megállítani, hanem április 8-án kellett volna. Most már késő, ha elmegy a hajó csak integetni lehet utána a partról.

Talán komolyan át kellene gondolni a fideszt leváltó választási pártkartell létrehozását 2022-ben. A pártkartell ha megnyeri a választást hozzon egy tisztességes kétfordulós válsztási törvényt (ez kb. fél nap) , a narancsos maffiózókat távolítsa el a hivatalujkból, vagy ha ez nem megy helyezze őket gyámság alá ( ez eltarthat 2-3 napig is ) nevezzen ki melléjük tisztességes gyámokat. Írjon ki új választásokat , utána oszlassa fel magát. Ha egy kétfordulós tisztességes választáson is nyerni tud a narancsos bűnszövetkezet akkor az ország megérdemli a sorsát.

Addig meg várni kell türelmesen , és minél kevesebb ostobaságot beszélni. Főleg a terroristák kontroll nélküli bevándorlásának dicsőítését kellene azonnal abbahagyni. Ezzel ugyanis tömegével terelik a szavazókat a fideszhez. ( Csak tán nem ezért kap néhány  "balodali" zsebpénzt a fidesztől? )