A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Molnár Gyula szavaiból erőt meríthet minden baloldali – Molnár ma ismét bebizonyította, hogy alkalmas pártelnöknek

via Balramagyar.hu

2017. október 3. 09:39 | 0 hozzászólás

A karakteres szociáldemokrata politika folytatását ígérte Molnár Gyula, az MSZP elnöke hétfőn Budapesten.

A politikus sajtótájékoztatóján úgy értékelte Botka László visszalépését a szocialista miniszterelnök-jelöltségtől: “ezt a menetet elvesztettük, de a csatát meg fogjuk nyerni”.

Nagy veszteségként értékelte a lemondást, mert szerinte Botka László lehetséges és valóságos kihívója volt Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Molnár Gyula azt mondta, Botka László azzal a szándékkal vállalta a jelöltséget, hogy a demokratikus ellenzéki oldal vezetőjeként valódi kihívója legyen a hatalomnak. Hozzátette: nem volt könnyű ez a vállalás és Botka László pontosan tudta, mi vár rá, hogy nemtelen és hazug támadások fogják őt érni.

A pártelnök közölte, a kormányt csak egy teljes körű ellenzéki összefogás képes leváltani, de az elmúlt hónapokban világossá vált, hogy ez az együttműködés néhány párt egyéni szándéka miatt nem jöhet létre. Ezért Botka László – folytatta – nem akarta, hogy ennek az együttműködésnek az ő személye legyen az akadálya.

Molnár Gyula megköszönte Botka Lászlónak az elmúlt időszak küzdelmét.

Tovább...


A cikk eredetije: Molnár Gyula szavaiból erőt meríthet minden baloldali – Molnár ma ismét bebizonyította, hogy alkalmas pártelnöknek


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges