A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A miskolci MSZP-s képviselő Soros bérenc akar lenni. Nyílt levélben kér támogatást Sorostól

via Pesti Bulvár

2017. július 5. 09:46 | 2 hozzászólás

Elfogtunk egy levelet. Ez az írás remekül példázza a hatalom által gyártott gyűlölet valódi eredményeit. Érdemes elolvasni!

Nyílt levél Soros György részére.

Tisztelt Soros Úr!

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy ténylegesen is szeretnék Soros bérenc lenni. Az indokaim a következőek:

1. Miskolc városában ahol élek nagyon sokan ismernek és tudják rólam, hogy 23 éve MSZP-s önkormányzati képviselő vagyok. Világnézetem baloldalinak mondott. Bár én magamat, hazáját és városát féltő és szerető magyar embernek tartom.(Ezért is írom még mindig Miskolcról a levelemet). Tehát ezzel az előélettel a jelenlegi hatalom ellenségnek tart.

2. A napokban az egyik Fidesz hatalom által agymosott ismerősöm egyszerűen csak le “Soros bérencezett”, mert nem tetszésemet fejeztem ki, hogy a magyar adófizetők pénzét a kormány már sokadszor párt propagandára használja fel és az Ön arcképével riogatja az ország lakosságát.

Természetesen nem nagy segítséget kérek, csak annyit amennyivel Ön támogatta a jelenlegi kormánypártnak a fidesznek a vezető politikusait vagy magát a miniszterelnököt. Az Ön által támogatott fideszes politikusok listája igen bő és ezek az emberek az ön pénzén tanultak, éltek, tudást szereztek. Egyszóval kinyihelődtek. A jelenben pedig Önt tartják az országunk legnagyobb ellenségének. Valójában ők maguk a magyar emberek ellenségei. Amikor állami szintre emelik a korrupciót, Amikor a közpénzt számolatlanul dobálják a haverjaiknak túlszámlázott,eszement és fölösleges projektek formájában. Amikor az Ön által alapított egyetemet elakarják távolítani az országból, hogy véletlenül se maradjanak olyan emberek hazánkban akik átlátják és szólni merjenek azokról disznóságokról, embertelenségekről amit a központi hatalom (kormány) és velük azonos követ fújó vidéki helytartói művelnek.

Tovább...


A cikk eredetije: A miskolci MSZP-s képviselő Soros bérenc akar lenni. Nyílt levélben kér támogatást Sorostól


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Éppen azt akartam írni, hogy:
 
Ki (k?) volt az, aki ezzel kezdte: "Elfogtunk egy levelet"?!
Vagyis micsoda dolog ez egy - állítólagos - demokráciában, hogy leveleket (bárkiét, bármilyen okból?!) fogdosnak el!!!??? Miféle ország ez?!
Kérném szépen, csak nem tért vissza az ÁVH?!

Mert egy piti kis demokráciában legfeljebb egy féltékeny férj fogathatja el titkos ügynökével a felesége szeretőjének írt levelét, nemde? :DDD

De hogy egy amúgyis NYÍLT LEVELET, melynek a címzettje sem titok, azaz ismert, nevezetesen SOROS GYÖRGY, ilyen levelet diadalmasan sikerült elfogni? Nem értem!...
Szerintem ez valahogy sántít! Mert nyílt levelet elfogni nem lehet, legfeljebb felfogni kéne tudni annak tartalmát, már akinek szól, és nem illetéktelen (levélelfogó macskafogó) személynek, hisz nagyon fontos is lehet! Ahogyan az is!
Mert minden olyan levél, amely támogatáskérésről, sőt! - bérencségre való felajánlkozásról szól, nem lehet NYÍLT, hanem nagyonis titkos! Szerintem...

Másik kérdés:

Hol vannak ilyen esetben a titkosrendőrök? Egyáltalán!
Vállal-e nálunk ebben a MAI világban bárki titkosrendőrségi munkakört, ha tudván tudja mindenki, hogy előbb-utóbb jön egy "gengszterváltás", és bizonyos tömegek hangoskodására, nyomására máris felfedik az összes titkosrendőr névsorát?!
Egyebet se hallok 90 ÓTA, hogy A MÚLTAT LE KELL ZÁRNI, AZAZ FEL KELL FEDNI AZ ÜGYNÖKLISTÁT (ami ugye azonos lehet a titkosrendőrséggel... Vagy tévednék?)

Szóval én is írnék pár sort SOROS úrnak:

Kedves Soros György!

Legyen szíves, ezután jobban válogassa meg, kiket támogat azzal a töménytelen sok zsozsójával, mert higgye el, az arra érdemteleneknek adni (ahogy eddig tette!) ablakon kidobott pénzt!:(((

Köszönöm, hogy elolvasta a levelemet!

Üdvözlettel egy ravasz - Zsadi névre hallgató - macska!

https://st3.depositphotos.com/10604396/13398/v/1600/depositphotos_133986286-stock-illustration-sly-cat-ate-fish-from.jpg

 

plalyA képe

plalyA
1 éve

Nahát micsoda vircsaft.

De tudjátok mit. Én is szeretnék soros-bérenc lenni. (legalább hazamehetnék)

Sőt. ha lehetne azonnal.

Jelentkezzen aki még szeretne soros-bérencl enni. Hátha lennénk annyian akik elzavarnák ezt a bandát  valahova vitézgörcsnek.

Nos szabad a pálya - előre soros-bérencek.