A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Miniszterelnökség: Elfogadhatatlan, ami az RTL Híradójában megy

via 168 óra Online

2014. június 14. 08:53 | 4 hozzászólás

A kormány szerint bosszúhadjáratot folytat az RTL Klub csatorna, ráadásul a miniszterelnök apján is bosszút akar állni.

A Miniszterelnökség közleményt adott ki, miután a napokban a sugárzott híradókban a kormánnyal kritikus riportokkal találkozhattak a nézők az RTL Klubon. A csatornát kiemelten sújtja az új reklámadó. A pénteki Híradó beszámolt arról, hogy a DK vizsgálná Orbán Győző vagyonosodását.

A Miniszterelnökség közleményében az szerepel: „A Kormány álláspontja szerint helytelen, hogy az RTL Klub bosszúhadjáratot indít azért, mert Magyarországon is adót kell fizetnie. Az pedig egész egyszerűen elfogadhatatlan, hogy a kormánytagok családtagjain, mint például a miniszterelnök édesapján akar bosszút állni ezért. Magyarországon a kisvállalkozások is fizetnek adót, nem is egyet, hanem többfélét. Teljesen természetes, hogy egy sokmilliárdos árbevételű cégnek, mint az RTL Klubnak is adót kell fizetnie. Nekik is, ugyanúgy, mint másoknak, ki kell venniük a részüket a közteherviselésből. A reklámpiac más szereplői is kifizetik a reklámadót, mégsem indítanak bosszúhadjáratot.”

Részletek a péntek esti HíradóbólA cikk eredetije: Miniszterelnökség: Elfogadhatatlan, ami az RTL Híradójában megy


Hozzászólások


Satyala
4 éve

"Miniszterelnökség: Elfogadhatatlan, ami az RTL Híradójában megy"

 

Magyarország: Elfogadhatatlan  ami a kormányban megy!

Kataaa képe

Kataaa
4 éve

Ami a kormányban megy, az elfogadható?

" A kormány szerint bosszúhadjáratot folytat az RTL Klub csatorna, ráadásul a miniszterelnök apján is bosszút akar állni. " Nos, amennyiben ezek hazugságok, igaztalan vádak, rágalmak, akkor van megoldás ellenük! Feljelentést kell tenni rágalmazás ügyében! Vajon ez miért nem történik meg??? Csak nem azért, mert mégsem rágalom???

Gezius képe

Gezius
4 éve

Jó politikusnak bőven akad steksze
csuklóján ott villog dédpapi Rolexe.