A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A Miniszterelnökség az „aggasztóan erősödő antiszemitizmusról” adott ki közleményt

via !!444!!!

2018. április 16. 12:59 | 0 hozzászólás

Van képük hozzá!

A Miniszterelnökség szerint az aggasztóan erősödő antiszemita megnyilvánulásokkal szemben csak egyetlen út létezik: Európának vissza kell térnie a zsidó-keresztény hagyományokból táplálkozó értékrendhez. A "politikailag korrektnek hazudott" beszédet pedig, amely "bénultságba és tehetetlenségbe sodorja civilizációnkat", fel kell váltania az őszinte és felelős szembenézésnek a problémákkal.

Hangsúlyozták: Magyarország kormánya ennek a felelősségnek a jegyében hozta meg korábban azokat a döntéseket, amelyek eredményeképpen ma Európa és a világ egyik legbiztonságosabb országa. 

Ahol senkinek nem kell tartania attól, hogy vallása, származása, világnézete miatt hátrányt kell szenvednie vagy fizikai támadás érné.

Végül kitérnek arra is, hogy a Miniszterelnökség megkér mindenkit, hogy válasszák a szolidaritást és az egymás elfogadását hirdető cselekvő szeretetet, "hogy képesek legyenek a sebeket begyógyítani, a rosszat jóra fordítani, ahol békétlenség van, ott békét teremteni, ahol rombolás, ott építeni".  (via MTI)

Tovább...


A cikk eredetije: A Miniszterelnökség az „aggasztóan erősödő antiszemitizmusról” adott ki közleményt


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges