A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A miniszter szülési szabadsággal magyarázza a koraszülött osztály bezárását

via Népszava Online

2018. november 30. 12:46 | 1 hozzászólás

Öten mennek szülni, s csak januárig lesz zárva – mondja a miniszter. Már elnézést, de azt általában tudni szokták az emberek, mikor mennek szülési szabadságra… Szólni is szoktak a főnöküknek, hogy legyen módja időben megszervezi a munkát!

Már több mint 14 ezer ember írta alá a petíciót, melyet a Honvédkórház koraszülöttcentrumának átmeneti bezárása ellen indított egy édesanya, aki egy évvel ezelőtt heteket töltött kisfiával az osztályon – hangzott el az RTL Klub híradójában.

A Honvédkórházat fenntartó minisztérium szerdán azt közölte, hogy mielőbb pótolni szeretnék a szakembereket, közben pedig más kórházak biztosítják a zavartalan ellátást.

Tovább...


A cikk eredetije: A miniszter szülési szabadsággal magyarázza a koraszülött osztály bezárását


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
4 hónapja

Arra  kéne  már magyarázatot adni, miért van az, hogy  az itthoni  egészségügyre  nincs  pénz. Külföldre viszont  viszik  a pénzünket. Egyre  több  helyen építenek, vagy  segítenek  a felújjítandó kórházaknak. Tessen  már  mondani, hohhan, minől, kiéből? A  szakemberhiányt nem lehet  csak úgy  pótolni, ahogyan elképzelik. Ezzel kicsit  elkéstek. Egyre jobban érzem , hogy  a  magyar egészségügy, szándékos leépítéséről van szó.