A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Mindenki tudja, hogy gáz van, de senki nem mer szólni

via Kolozsvári Szalonna

2017. április 19. 09:45 | 3 hozzászólás

Miután ma kiderült, hogy a KDNP-nek is ugyanúgy viszket a tenyere, mint Orbánnak, de legalább már 128 ezer nemzeti inzultációs ívet vissza is küldtek a magyarok (=megközelítőleg 98%), miközben az Európától való távolodás jegyében, nemzetközi szerződések felrúgása árán, a CEU sarokba szorítása közben csak azért is a parlament elé kerül a civilek megszívatásának törvénye, és miközben az oroszok már megint a spájzban vannak, újabb jelentéktelennek tűnő, de annál fényesebb magyar sikertörténet született.

Orbán Viktor az Európai Unió vezetői/kormányfői közt elsőként (és e sorok írásakor egyedüliként) üzent (Szijjártóval a nyomában) a teljhatalomra ácsingózó Recep Tayyip Erdogan nevű török államelnöknek. Akinek azért kellett rögtön Azerbajdzsán és Fehéroroszország után nyelvet kilógatva gratulálni, mert a tegnapi – valószínűsíthetően igen súlyos csalások (erről itt és itt) által beárnyékolt – referendumon a szavazók 51,34 százaléka voksolt igennel. Ezzel a kegyelem taknyán ugyan, de gyakorlatilag jóváhagyták az államfői jogkörök jelentős kiterjesztését, amelyeknek segítségével a halálbüntetés gondolatával kacérkodó, Európával verbális háborúban álló török szultán akár 2029-ig is hatalmon maradhat.

Mi ebben a hír? Mivel már tegnap is nehezményeztem magamban, hogy a húsvéti tenyérvakargatás miatt Orbánék lekésték az első gratulálónak járó dicsőséget, valójában az lett volna a hír, ha nem sorakoznak fel a nagyok közé, és nem sietnek meggratulálni a politikai ellenfelei megsemmisítésében élen járó, fél országot bebörtönző, paranoiás, közveszélyes Erdogant.

Tovább...


A cikk eredetije: Mindenki tudja, hogy gáz van, de senki nem mer szólni


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Gyertyááááát?!
Te meg vagy huzatva! :P
Minek gyertya annak, akinek MÁGLYÁJA van?! :(((

 

kirschner képe

kirschner
1 éve

Nem kell olyan nagyon mellreszívni. Egy kis benyalás erdogán-nak még nem a világvége. Semmibe nem került de jól jöhet még. Ki ttudja mit hoz a jövő.

Néha lehet gyertyát gyújtani a sátánnak is.