A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Milyen pénzből vette Lévai Anikó a gellérthegyi lakást?

via Fővárosi Hírhatár Online

2013. augusztus 30. 18:10 | 3 hozzászólás

Az internetes média és a közösségek gyakori témája Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó vagyongyarapodása.

Sokakat foglalkoztat a gondolat, hogy az átlagos anyagi háttérrel  - egy belvárosi nem túl nagy lakással - induló házaspárból, hogyan lett napjainkra az ország egyik leggazdagabb családja.

Az orbáni  milliárdokról  írtunk már  többször is,  ahogyan arról is, hogy  Orbán Viktorra nem jellemző a jótékonykodás.  Nagyon sok szülő van Magyarországon, akinek egyetemisták a gyerekeik,  de vajon hányan lehetnek abban a helyzetben, hogy megvehessenek  egy 93m2-es gellérthegyi lakást? Ahhoz bizony dúsgazdagnak kell lenni, hogy ezt valaki megengedhesse magának.  Orbánék röpke 20 év alatt hatalmas  vagyonra tettek szert, amiből nem sok származhat Lévai Anikótól. Mégis 2008 nyarán Lévai a Gellérthegy oldalában vásárolt egy 93 négyzetméteres, kertes, társasházi lakást, ami sokakban felvetette a gondolatot ugyan miből? Honnan volt 30-40milliója?

Nem lehet sokat tudni arról, hogy az öt gyermek felnevelése mennyi időt hagyott a jogi végzettségű asszonynak arra, hogy dolgozzon, pénzt keressen.

A Szent István Egyetem kommunikációs vezetőjét,  Slániczné Molnár Ildikót  kérdeztük arról, hogy dr. Lévai Anikó  milyen juttatásokban részesült  az intézménytől?

Tovább...


A cikk eredetije: Milyen pénzből vette Lévai Anikó a gellérthegyi lakást?


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
5 éve

Kedves PlalyA!  Kérlek értelmezd  amit írok. Én is olvasok  híreket, járom  az élet iskoláját! De köszönöm, hogy  megismétled. :)

 

 

plalyA képe

plalyA
5 éve

Hogy mondhatsz ilyet? Természetsen svjci fank alapú lakáshitelt vett fel. Hisz ő az élő bizonyíték Matolcsi mondására, hogy meg lehet élni 47 000 ből.( CHF re gondoltak biztos, mert épeszü forintban nem gondolkodik - persze lehet hogy nem épeszüek-de ez nem bizonyított tény)

Pont miattauuk van az ujabb deviuzahiteles mentőcsomag. Már kinézték a Gyáli negyedben az uj lakásukat, csak mág nem készült el a riasztó azért nem költöztek be.

Hogy te miket nem képzelsz a talpig becsületes Miniszterelnökről( talpig igen, aztán tovább se)

Kataaa képe

Kataaa
5 éve

Biztosan  nem jelzálog hitelből. Sokat nem változtat a lényegen, milyen úton, miből gazdagodtak meg rövid idő alatt. Mi attól még szegények maradunk. Nem vigyázunk, még azt a keveset is elveszíthetjük.