A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Miféle Népszabadság? - Mészáros tagadja, hogy ő a vevő

via Népszava Online

2016. október 27. 11:25 | 0 hozzászólás

A Borsnak sikerült megszólaltania Mészáros "stróman" Lőrincet - ahogy a PM nevezte el a felcsúti polgármestert. Orbán Viktor jóbarátja állítja: semmi köze a baloldali lap megvásárlásához.

A lap újságírójának nem volt könnyű dolga, mint írják, Mészárost nem könnyű utolérni: fogadóóráján csak helyieket fogad, egyeztetés nélkül szinte lehetlen elkapni. Amikor mégis sikerült, az újgazdag polgármester már készségesnek bizonyult.  

(olvasnivaló: Újabb napilapokra fáj a kormány foga? - A Borsot is vinné a Fidesz )

Mészáros Lőrinc az interjúban határázottan cáfolta, hogy az Opimus Press nevű cégen keresztül köze lenne a Népszabadság kiadója, a Mediaworks megvásárlásához: ezek a hírek nem igazak. Egyet tudok mondani: nekem egyetlen egy Opimus részvényem nincs. Így nehéz lenne azt mondani, hogy érintett vagyok az ügyben.

Ám, hogy az élet milyen érdekes, ugye: 

Az ember életében nincs semmi kizárva. Nem tudjuk, mikor mi történik velünk. Mindig felmerülhet egy új dolog, ami üzletileg megfelelő, én csak ezzel foglalkozom, amint mondtam, ami üzletileg megfelelő. Ami politikailag profitképes, az nem igazán érdekel. Üzletember vagyok, nem politikus - mondja Mészáros az interjúban.

Tovább...


A cikk eredetije: Miféle Népszabadság? - Mészáros tagadja, hogy ő a vevő


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges