A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Miért nem a stadionokról tetszett beszélni? Reagált Orbán szavaira az MSZP

via Népszava Online

2017. június 12. 12:02 | 0 hozzászólás

Igazságosabb Magyarországra van szükség, egy olyan országra, amely az Európai Unióban az első körbe és a nem a perifériához tartozik - így reagált Orbán napirend előtti felszólalására a szocialista Tóth Bertalan.

Vajon a magyar emberek valóban azokat a kérdéseket tartják a legfontosabbnak, amelyeket a nemzeti konzultáción megkérdeztek tőlük? - tette fel a költői kérdést, amire azonban a műfajtól eltekintve, válaszolni is igyekezett: 

A magyar gazdaság az uniós támogatások miatt növekszik, az adócsökkentés hasznát a gazdagok élvezik, az állam működése pedig drágább, mint korábban. Miért nem szólt a nemzeti konzultáció az oktatásról, az egészségügyről, a kivándorlásról és arról, mennyit költsünk stadionokra?  - sorolta a szerinte lényegesen húsbavágóbb problémákat. 

Tóth Bertalan a Szent László-emlékév kapcsán azt mondta, Szent László volt az első, aki kimondta: tegyünk igazságot, a tolvajokat meg kell büntetni. Ha még ma is életben lennének a törvényei, hol lenne Mészáros Lőrinc, hol lennének a Habonyok, Rogánok, Tiborczok? - firtatta.

Tovább...


A cikk eredetije: Miért nem a stadionokról tetszett beszélni? Reagált Orbán szavaira az MSZP


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges