A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Mielőtt úgy döntenél, hogy nem mész el szavazni, megmutatom az elmúlt 2(8) évet…

via Zzzzuuuppp

2018. február 7. 10:53 | 0 hozzászólás

"Ha azt mondod, hogy a te szavazatod úgysem számít, akkor én ezt most megcáfolom. ... A “nem megyek el választani, mert…” emberke a legkárosabb emberke egy országra nézve. Azaz, négyévente van átlag 3milla. ... Mert ők azok, kiknek fogalmuk sincs, hogy milyen hatalmas joggal, a változtatások jogával születtek, és nem élnek vele

Ez a poszt a nemszavazóknak szól. Szóval, ha nem vagy benne abban a cca. 3 millió emberben, ki szarik arra, hogy merre megy a világa, akkor lapozz alulra, MOST! A többieknek pedig próbáljuk felvázolni, hogy mi is az, amire úgy szavaznak, hogy nem szavaznak.

Mert az nem igaz, hogy egy párt egy országban ne legyen leváltható!

Megpróbáltam a minimumot. De tényleg. Minél többet túrtam az adatok között, annál nagyobb volt a hányinger, és annál nagyobb bajban voltam, mert amikor már csak átnézésre várt az anyag, akkor jöttem rá, hogy vissza az adatok közé, mert egy rakat dolog kimaradt. Ez a cucc nem arról szól, hogy mi van az egészségügyben, oktatásban, nyugdíjakban, munkaerő piacon, kivándorlásban, csak a kifejezetten nagy durranásokat veszi elő, mik mind hatással vannak a felsoroltakra. Egész egyszerűen nem létezik, hogy 24 ezer szót végigolvass, még úgy sem, hogy kihagytam nagyjából 30 oldalt, meg még kilencven A4-est a magyarázó, és elemző szövegekkel, szóval ha mégis rávennéd magad, akkor vegyél egy nagy levegőt.

Tovább...


A cikk eredetije: Mielőtt úgy döntenél, hogy nem mész el szavazni, megmutatom az elmúlt 2(8) évet…


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges