A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Mi lett volna, ha az Echo TV riportere úgy megy neki Orbán Viktornak, mint ahogy a diáktüntetővel tette?

via !!444!!!

2018. február 7. 11:11 | 0 hozzászólás

A diáktüntetésekről készült videóriportunkból vált ismertté az a jelenet, amikor az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos olyan kioktató és lekezelő stílusban esett neki a diáktüntetéseket szervező Kálló Dánielnek, hogy később még a diák magyar tanára is felháborodott ezen. Itt a visszavágó a 444.hu-n.

A diáktüntetésekről készült videóriportunkból vált ismertté az a jelenet, amikor az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos olyan kioktató és lekezelő stílusban esett neki a diáktüntetéseket szervező Kálló Dánielnek, hogy később még a diák magyartanára is felháborodott ezen. 

Eleve nem néz ki túl jól, ha egy idősebb újságíró egy tizenéves fiatalt próbál meg leuralni a stúdióban, de különösen erős jelenet volt ez az Echo Tv stúdiójából, ahol a rendszeresen megforduló fideszes politikusok soha egy század ennyire kemény kérdést sem kaptak még. Alighanem erre válaszul született most meg a Csoki & Hipo csatornán az a videómontázs, melyben összevágták Velkovics kérdéseit a Soros-tervet lobogtató Orbán Viktor Echo Tv-s interjújának részleteivel.

Tovább...


A cikk eredetije: Mi lett volna, ha az Echo TV riportere úgy megy neki Orbán Viktornak, mint ahogy a diáktüntetővel tette?


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges