A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

“Mi lesz ezekkel, ha Soros György ne adj’ Isten meghal?” Ébred a nép. Egy demokrata írt nyílt...

via Pesti Bulvár

2017. április 5. 10:36 | 1 hozzászólás

Gondolt már arra, hogy mit művel valójában Orbán Viktor, a Fidesz és a Habony-művek, amikor napról napra szopatja be Önnel a propaganda dumát? Nem?

Ezt a nyílt levelet ma reggel kaptuk. Változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt MAGYAR Polgártársam!

Gondolt már arra, hogy mit művel valójában Orbán Viktor, a Fidesz és a Habony-művek, amikor napról napra szopatja be Önnel a propaganda dumát? Nem?

Brüsszel nincs, Soros nincs, Migráns nincs, Rezsiharc nincs, megvédés, harc a nyugdíjasokért, kommunista MSZP, támadás a magyarok ellen, “ránk akarják kényszeríteni” Mi Magyarok, Nemzetünk, Őseink, liberálisok, NER, idegen tőke NINCS!!!!

Tudja mi van? Mindössze annyi, hogy hétről hétre készül egy szép terv a Fideszben arra, hogy sürgősen valamilyen ellenségképet kell gyártani, vagy gyorsan össze kell fogni valamiért, mert omladozni kezdett a rendszer.

Csoporthisztéria-generálás, sztereotipizálás, előítélet-képzés. A terrorizmus, a faji üldöztetés, a népirtás és az etnikai háborúk mind magukon hordozzák az ilyen jellegű kommunikáció jegyeit.  Mind így indulnak. Találjunk valakit, akit közösen lehet gyűlölni. Nem ismerős?  Ez majd összehoz minket és nem foglalkozunk a sokkal nagyobb problémákkal. Ha nem gyűlölködünk közösen, akkor harcolunk. Ha nem harcolunk, akkor megvédjük. Ha nem védjük, akkor összefogunk érte.

Hát nem értik? Itt intézményes, törvényesített rablás folyik. Miközben akkora gumicsontokat rágatnak velünk, hogy a fal adja a másikat.

Gondoljon bele! Mi lesz ezekkel, ha Soros György ne adj’ Isten meghal? Ki lesz a főellenség? Mi lesz, ha Brüsszelből átköltözik az Unió mondjuk Rásonysápberencsre? Mi az, hogy Rezsiharc? Ki ellen, könyörgöm? A szolgáltatók árait az állam szabja meg. Ráadásul a nagy harc közepette elfelejtették a gáz árát a világpiaci árhoz igazítva csökkenteni 2 évig. Az így felhalmozott nyereséget meg majd visszadobják a szánkba 2018-ban, hogy jól kiharcolták a rezsicsökkentést. ÉBRESZTŐ!

Tovább...


A cikk eredetije: “Mi lesz ezekkel, ha Soros György ne adj’ Isten meghal?” Ébred a nép. Egy demokrata írt nyílt...


Hozzászólások

kisgalamb képe

kisgalamb
1 éve

Nekik mindig kell ellenségkép.

34 -30