Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Mesterházy Attila: Állatira bizakodó vagyok, el fogjuk zavarni a Fideszt 2022-ben a bús francba

via Zoom

2018. június 14. 10:59 | 2 hozzászólás

Nincs saját csapata, mindenkivel kész együtt dolgozni elnökként, akit a vezetői posztokra az MSZP tisztújító kongresszusa megválaszt.

Nincs saját csapata, mindenkivel kész együtt dolgozni elnökként, akit a vezetői posztokra az MSZP tisztújító kongresszusa megválaszt. De ha már csapat, „dream team” alatt valójában az egész MSZP-t érti, mert velük, mindannyiukkal kell dolgozni, őket kell most felrázni – mondta Mesterházy Attila, a párt elnökjelöltje a Zoom.hu-nak adott szerda esti, élő Facebook-interjúban. Az elnöki pozíciót 2010 és 2014 között két egymást követő elnöki ciklusban is betöltő politikus egyike a három aspiránsnak, akik közül a kongresszus vasárnap megválasztja a párt vezetőjét a következő két évre.

Bizonyítani akar, erős a becsvágya

A gödör alján vagyunk – nem szépítette Mesterházy az MSZP jelenlegi állapotát, sőt hozzátette: reméli, hogy ez már tényleg a gödör alja, és nem ássák magukat mélyebbre. Az elnökjelölt arra a felvetésre, hogy bizonyítani akar-e azután, hogy korábbi elnöki időszakához két vesztes választás is kötődik, azt mondta: erős ambíció, ha úgy tetszik, becsvágy van benne, hogy bizonyítson.

Tovább...


A cikk eredetije: Mesterházy Attila: Állatira bizakodó vagyok, el fogjuk zavarni a Fideszt 2022-ben a bús francba


Hozzászólások


tom
10 hónapja

2018 miért nem volt jó elzavarni a fideszt a bús francba?

A választókkal meg van beszélve?

Kataaa képe

Kataaa
10 hónapja

Nem értem én ezt? "Nincs saját  csapata". Mi szükség  van egy  pártban saját  csapatra? Nem egy  csapat a párt?  Nem lesz  könnyű elzavarni  demokratikus  úton a  Fideszt, már most  is késő....