A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió

via HVG

2018. április 10. 13:06 | 0 hozzászólás

Ez viszont atombomba.

Az 1938-ban alapított nyomtatott újság szerdán jelenik meg utoljára, ezzel együtt pedig az online verzió is megszűnik. Ma éjfélkor pedig elhallgat a Lánchíd Rádió. Simicska Lajos környezetéből úgy értesültünk, hogy a Hír Tv-nél is változások lesznek. Racionalizálás lesz, és elképzelhető, hogy a kifutó műsorok nem újulnak meg.

A hivatalos közlemény szerint:

A tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a kiadó beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu. A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg.

A G-nap után atombombák

A 2015 februárjában bekövetkezett G-nap után Simicska Lajos szembefordult volt barátjával, Orbán Viktorral, sorcserét hajtott végre médiatermékeinél és egyetlen cél vezérelte, hogy megbuktassa a miniszterelnököt. Azt már a 2014-es választások után sejteni lehetett, hogy megromlott Orbán Viktor és az üzletember viszonya, ám a látványos szakítás 2015. február 6-án történt, amikor az amúgy rejtőzködő cégtulajdonos szájából elhangzott az örökbecsű mondat: Orbán egy geci.

Tovább...


A cikk eredetije: Megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges