A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Megszorítás: Minden családnak 120 ezret kellene fizetnie? – Harciasan mennek neki a kormánynak az MSZP-sek

via BalraMagyar

2018. október 21. 12:35 | 1 hozzászólás

A kertekben levő fúrt kutak eddig nem voltak engedélykötelesek. A kormány elképzelése szerint fennmaradási engedélyt kell kérni, ami családonként 120 ezer forint kiadást jelent.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a kormányzat új megszorító intézkedésre készül.

 

Az MSZP képviselői kőkeményen nekimennek a kút-díjnak nevezett kormányzati megszorító elképzelésnek. Az elképzelés dióhélyban: a kertekben lévő fúrt kutak – melyek eddig nem voltak engedélykötelesek – után kellene fennmaradási engedélyt kérni. Ez családonként 120 ezer forintot is jelenthet. Ha pedig elmarad az engedélyezés akkor már repül is az 1 millió forintob bírság. A megszórító intézkedésről bővebben itt.

Felszólítjuk a kormányt, hogy még ebben az évben alkosson új jogszabályt, ami a vizek védelmét biztosítja, ugyanakkor megoldja a kutak legalizálását úgy, hogy használóik mentesülnek az indokolatlan igazgatási költségektől, vidék ellenes kút-díjaktól, horribilis összegű engedélyeztetési költségektől.

Tovább...


A cikk eredetije: Megszorítás: Minden családnak 120 ezret kellene fizetnie? – Harciasan mennek neki a kormánynak az MSZP-sek


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
5 hónapja

Megőrültek ezek?!:(((
120 ezer forintért rengeteg vizet "veszünk" a vízművektől!!! :P:P:P
És még csak hajcihő sincs a kertben miatta, mint a kúttal, meg villannyal működő szivattyú, stb. stb.